Τέσσερα μαγαζιά για τα δώρα των γιορτών

delearshop
ΤΡΙΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Αν δε θες χρονιάρες μέρες η υπομονή σου να εξαντληθεί, αναζητώντας δώρα για τους αγαπημένους σου, το click@life είναι εδώ για να σε βοηθήσει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Δείτε τον ΟΔΗΓΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016/2017 του clickatlife

Τα Χριστούγεννα ανέκαθεν ήταν η ιδανική αφορμή, ακόμη και για αυτούς που δυσκολεύονται να ακουλουθήσουν τη φρενίτιδα της γιορτινής ατμόσφαιρας, να κάνουν δώρα στους κοντινούς τους. Λίγο τα λαμπάκια που κρέμονται πάνω από τις τσιμεντένιες κολώνες της ΔΕΗ, λίγο τα τρομπόνια κάθε Σάββατο στην Πανεπιστημίου να μας μελώνουν με τις μελωδίες τους, λίγο τα ζεστά χρώματα που στολίζουν τους κατά τα άλλα γκρίζους δρόμους της πρωτεύουσας, λίγο το χαμογελαστό «καλές γιορτές» τού κατά τα άλλα αντιπαθητικού ταξιτζή, ακόμη και οι λιγότερο εκδηλωτικοί υποκύπτουν.

Πάντα υπάρχει αυτό το κάτι σε κάποιο ράφι ή σε κάποια βιτρίνα που έχεις δει από καιρό και από την πρώτη ματιά το μυαλό σου έτρεξε σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά δε σου δινόταν η ευκαιρία, ή οι περιστάσεις δεν ήταν κατάλληλες για να το δωρίσεις. Τι γίνεται όμως αν δεν στάθηκες τόσο τυχερός; Τι γίνεται όταν δεν έχεις καμία ιδέα, τι θα πάρεις, σε ποιόν και από πού; Αυτά τα ερωτηματικά διογκώνονται, ειδικά εκείνες τις μέρες λίγο πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τότε που όλη η Αθήνα έχει ξεχυθεί στους δρόμους και άνθρωποι στις εισόδους των μαγαζιών μπαινοβγαίνουν πέφτοντας μαζί με τις τεράστιες χαρτοσακούλες τους βιαστικοί ο ένας πάνω στον άλλο, ψάχνοντας το τέλειο, φόρεμα, πουκάμισο, παπούτσι, δώρο, μετατρέποντας τελικά αυτή τη μικρή κίνηση αγάπης που θα δώσει στον δωρητή και στον παραλήπτη του δώρου χαρά, να μοιάζει περισσότερο με υποχρέωση, ένα Γολγοθά που πρέπει να υποστείς...

Αν δε θες χρονιάρες μέρες η υπομονή σου να εξαντληθεί, το click@life είναι εδώ για να σε βοηθήσει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, να κερδίσεις χρόνο, που μερικές φορές συνεπάγεται με χρήμα και να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση να τρέχεις από ρεβεγιόν σε ρεβεγιόν, από τραπέζι σε τραπέζι και από σπίτι σε σπίτι με άδεια χέρια.

Δέλεαρ
Το Δέλεαρ στο Κουκάκι σας το προτείνουμε γιατί είναι η πιο ακίνδυνη επιλογή. Όχι μόνο γιατί οι δημιουργίες που έχει είναι αισθητικό αποκορύφωμα αλλά γιατί απευθύνεται σε όλους. Είναι το σιγουράκι, η εύκολη λύση. Όλες οι επιλογές που δίνει είναι τόσο προσεγμένες που ακόμη και αν γνωρίζεις ελάχιστα τον παραλήπτη του δώρου δεν πρόκειται να εκτεθείς. Αν δε σου κεντρίσει κάτι το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά, μην τα παρατήσεις και πανικοβληθείς αρκεί να βασιστείς στην εμπειρία και την καλή διάθεση των κοριτσιών που το τρέχουν.

Coo
Και από το νούμερο ένα ακόμη θα μπορούσε να κλείσει αυτή η λίστα αλλά θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι σας έχουμε ξελασπώσει. Αν εσείς ή το αγαπημένο πρόσωπο είστε λάτρεις των ρετρό το COO είναι για εσάς ένας επίγειος παράδεισος. Μπορείτε να βρείτε από παλιά φωτιστικά και καναπέδες μέχρι φουσκωτούς Αγιοβασίληδες και γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε τίμιες τιμές. Ακόμη και αν δε βρείτε κάτι για δώρο όλο και κάποιο πορσελάνινο αγγελάκι από αυτά που έχουν οι γιαγιάδες μας πάνω στους μπουφέδες θα τσιμπήσετε για να το χαζεύετε και να αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια.

Κουμπάκι
Στο Κουμπάκι δύσκολα δεν θα βρεις κάτι να κουμπώσει. Το μεράκι και η αγάπη της Ελένης για αυτό που κάνει φαίνεται ακόμη και από τη βιτρίνα, ειδικά τώρα που έχει ντυθεί στα γιορτινά της. Σίγουρα ο δρόμος σε έχει φέρει έξω από την πόρτα της και έχεις σταθεί να θαυμάσεις τη δουλειά της. Αυτή τη φορά μη διστάσεις, πέρνα το κατώφλι. Για να πάρεις μία ιδέα εμείς προτείνουμε τις κούπες με τα σκίτσα ή για μεγαλύτερη ασφάλεια το ημερολόγιο του 2017. Μη το αφήσεις μόνο τελευταία στιγμή γιατί λειτουργεί 11.00 με 17.00. Εμπιστέψου μας, ένα κουμπάκι όντως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εδώ άλλαξε τη γειτονιά του Ψυρρή!

The little shop
Αν δεν έχετε ούτε λεπτό για να σηκώσετε κεφάλι από τον υπολογιστή ή να φύγετε από το γραφείο, έστω, αν δε είστε διατεθιμένος ούτε για τη μάμα σας να έρθετε αντιμέτωπος με τη λαίλαπα που λέγεται Χριστουγεννιάτικες αγορές αλλά έχετε όλη τη διάθεση να μοιράσετε χαμόγελα και να δεχτείτε αγκαλιές χαρίζοντας το τέλειο δώρο έχουμε και εδώ τη λύση και δεν είναι άλλη από το The little shop που έχει την έδρα του στην Αργυρούπολη. Όλα δια χειρός, στολίδια, γούρια, τσάντες, σημειωματάρια, κοσμήματα, δώρα για το μπαμπά, τη μαμά, το παιδί, τη δασκάλα του παιδιού ακόμη και για το αφεντικό σου. Μικρό αλλά τη δουλειά του την κάνει. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Είναι πιο γρήγορα εύκολο και ξεκούραστο και από παραγγελιά σε πιτσαρία.

ΜΑΤΑ ΛΙΤΟΥ / [email protected]