Δυνατοί dance ήχοι στο Sixx Club

dunatoi-dance-ixoi-sto-sixx-club

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Ο Philipp Jung των M.A.N.D.Y. φέρνει τη dance μουσική του διδύμου στην Αθήνα, την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Υπάρχει ένας αέρας μυστηρίου πίσω από το αρτιστίκ όνομα των M.A.N.D.Y.: ένα δίδυμο παιδικών φίλων, ο Philipp Jung και ο Patrick Bodmer. Η μουσική τους πλατφόρμα έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, η οποία ξεκίνησε με την προοπτική να κάνει τους φίλους του διδύμου να χορεύουν για πολλά πολλά χρόνια.

Όταν οι M.A.N.D.Y., μαζί με τον Booka Shade και τον DJ T., εντάχθηκαν στο δυναμικό της Get Physical, συνεργάστηκαν για να σχηματίσουν ένα «αριστούργημα» για τα δεδομένα της dance μουσικής και δημιούργησαν μία αξιοζήλευτη ομάδα της electro house, της disco και μερικώς, της techno.

Από το 2005 και μετά οι M.A.N.D.Y. έγιναν αναγνωρίσιμοι με διεθνές κύρος και βραβεία τα οποία έφτασαν στο απώγειό τους το 2009 και χαρακτηρίζονται από το Resident Advisor με τις λέξεις «ωριμότητα, μυαλό και συνοχή».

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, (μία ημέρα πριν το closing party του Sixx Dance Club), ο Philip Jung έρχεται να μας δώσει αυτό που μας είχε υποσχεθεί στις 9 του Μάρτη… Μαζί του στα decks θα είναι οι Boyz Can Play, Wagner Jr, JKarl και G Groove.

Πληροφορίες: Sixx Club, Αμερικής 6, 6979470638, 210 3608304, στις 11.30 μ.μ.