Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar του Bios

Αυτήν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου ο Γιώργος Κοντραφούρης στο hammond organ.

To νέο μουσικό project του καταξιωμένου ντράμερ Αλέξανδρου - Δράκου Κτιστάκη, επιχειρεί να εξερευνήσει αυτούς τους χαμένους ήχους και «δρόμους», με οδηγό τον αυτοσχεδιασμό, μέσα από μουσικές οδούς γνώριμες και οικείες. Στο Trio συμβάλουν δημιουργικά οι Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο) και Ντίνος Μάνος (κοντραμπάσο). 

Το Trio διαμορφώνει τον  ήχο του με δικές του πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και μουσικές του Κόσμου, έχοντας αφετηρία την jazz κι επιρροές από pop, rock, κλασσική κι ακόμα παραδοσιακή μουσική.

Πριν ένα χρόνο κατέθεσαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, με το album «Tora», ένα άλμπουμ που έχει σαν αφετηρία την jazz αλλά αντλεί στοιχεία και από ένα μεγάλο φάσμα άλλων μουσικών ειδών (rock και pop, electro, ελληνική παραδοσιακή μουσική). Τα στοιχεία αυτά είναι αφομοιωμένα σε ένα λειτουργικό σύνολο, αποτελούν ένα «όλον» και συνθέτουν ένα concept άλμπουμ όπου το κάθε ένα από τα 10 κομμάτια που το απαρτίζουν αποτελεί σταθμό μιας ιστορίας, χωρίς όμως ποτέ να χάνει τη μοναδικότητα του.

Το Alex Drakos Trio αποτελείται από τους: Αλέξανδρος - Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα - samples), Γιάννης Παπαδόπουλος (πιάνο-πλήκτρα) Ντίνος Μάνος (ακουστικό και ηλεκτρικό μπάσο).

Info
Έναρξη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και κάθε Παρασκευή
Είσοδος Ελεύθερη
Ώρα Έναρξης : 23.00

BIOS
Κέντρο συνάντησης για τις τέχνες και τα μέσα του σήμερα
Πειραιώς 84. 10435, Αθήνα
210 3425335

διαβάστε επίσης
  • ΟΛΑ
  • CITYLIFE