To «Πάρκο Μας» κάνει... εγκαίνια στο Κ44

to-parko-mas-kanei-egkainia-sto-k44

Ilia Darlin

ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

Το πρώτο skate park της Αθήνας, «Το Πάρκο μας» ή «Our Park», που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της ομώνυμης μη κερδοσκοπικής εταιρείας σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων στους Αμπελοκήπους, κάνει το opening party του τη Δευτέρα 30 Απριλίου, στο Κ44. Skate-άδες όλων των γειτονιών… ενωθείτε!

Στο opening party του «Our Park» θα συμμετάσχει η Ilia Darlin που αναμένεται να πραγματοποιήσει την 2η εμφάνισή της στο Τώρα Κ44 μετά την κυκλοφορία του πρώτου της single με τίτλο «Hit Me». Η Ίλια με την μπάντα της θα τραγουδήσει ακυκλοφόρητα κομμάτια της και θα διασκευάσει αγαπημένες της επιλογές.

Παράλληλα, ο Tareq και ο Clubkid θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το after party σε μια βραδιά γεμάτη Deep House, Disco House και Nu-Disco.

Ο Clubkid έχοντας κάνει residency στα πιο γνωστά clubs της Αθήνας (Motel, Dybbuk, Mamacas, Galaxy-Hilton, Villa Mercedes κ.λπ.) τα τελευταία χρόνια, έχει εδραιωθεί ως ένας από τους καλύτερους House djs της νέας γενιάς. Ο Tareq από την πλευρά του, έχοντας κυκλοφορήσει το Cocoon το 2010, πήρε πολύ καλές κριτικές. Μουσικός, τραγουδιστής και dj με ιδιαίτερη αδυναμία στη nu-disco, έχει συνεργαστεί με διεθνή ονόματα.

«Το Πάρκο μας» είναι ένας δημόσιος χώρος, προσβάσιμος σε όλους που χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από χορηγίες. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην οδό Τιμ. Φιλήμωνος και έγινε με πρωτοβουλία νέων επαγγελματιών που θέλησαν να δημιουργήσουν κάτι πρωτότυπο για την πόλη της Αθήνας και οι οποίοι συνδύασαν τις γνώσεις τους και συνεργάστηκαν με έμπειρους αθλητές skate ώστε να κατασκευαστεί μία πίστα skate/bmx 1.5 στρεμμάτων με βάση τα σύγχρονα διεθνή πρότυπα. Παράλληλα, σε όλη την έκταση του Πάρκου των 4 στρεμμάτων, έχουν φυτευτεί μεγάλα δέντρα αλλά και φυτά χαμηλότερης βλάστησης δημιουργώντας έναν πνεύμονα πρασίνου στο κέντρο της Αθήνας.

Tareq

Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, 210 3423560, είσοδος ελεύθερη, στις 10 μ.μ., www.ourpark.gr .