Hip-hop και techno αναμετρώνται στο Bios

hip-hop-kai-techno-anametrontai-sto-bios

Ο Jeff Mills, DJ και παραγωγός, είναι από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της techno σκηνής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Ο Jeff Mills και ο Africa Bambataa, δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής συναντιούνται στο Bios, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Ο Jeff Mills και ο Africa Bambataa, δύο θρύλοι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής συναντιούνται στο Bios, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Ο Jeff Mills, DJ και παραγωγός, είναι από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της techno σκηνής. Γνωστός και ως «The Wizard» διακρίθηκε για τις προηγμένες DJ τεχνικές του και τα εκλεκτικά ραδιοφωνικά set του στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Τα σετ του χαρακτηρίζονται από τη γρήγορη εναλλαγή κομματιών, αφού σπάνια αφήνει ένα δίσκο να παίζει πάνω από δύο λεπτά.

Ο Africa Bambataa μεγάλωσε ανάμεσα στις συμμορίες του Bronx, αλλά ένα ταξίδι στην Νότιο Αφρική ήταν αρκετό για να ξεφύγει από την βίαιη φιλοσοφία των δρόμων και να αλλάξει το όνομά του. Θεωρείται από τους πρωτοπόρους της hip-hop κουλτούρας και από τους κύριους υποκινητές για την διάδοσή της παγκοσμίως.

Οι δυο τους θα συναντηθούν στο Bios και θα αναμετρηθούν σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα line-up της χρονιάς.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, στις 11 μ.μ., είσοδος 30 ευρώ (κοινή είσοδος και για τα 2 events), 20 ευρώ (είσοδος μόνο για Afrika Bambaataa).