Τo Σαββατοκύριακο η πόλη κάνει party

athina-nuxta
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Αποχαιρετώντας τον πρώτο μήνα προσαρμογής του χρόνου, καλοσωρίζουμε και μπαίνουμε με άλλον αέρα στον δεύτερο, ακολουθώντας τη μουσική και το ρυθμό, γιατί, άλλωστε, όπως έλεγε και η έμπειρη Pina Bausch «Dance, dance otherwise we are lost».

Στα παρακάτω στέκια, ο ρυθμός ανεβαίνει από την Παρασκευή το βράδυ με πάρτυ που κρατάνε τον ρυθμό και την ένταση ψηλά! 

Spyros Pagiatakis-Mosaiko 27/1
Για τους ασυγκράτητους που το Σαββατοκύριακο ξεκινά μόλις περάσουν την πόρτα του γραφείου, να πούμε ότι στο Mosaiko, ο , παραγωγός του En lefko Σπύρος Παγιατάκης θα βρίσκεται από τις 22.00 στην κονσόλα για να μας αποφορτίσει και να μας προετοιμάσεις για το διήμερο. Δείτε το και ως αφορμή να θυμηθείτε τους Royksopp που ανέβουν φέτος το καλοκαίρι στη σκηνή του Release.

Athens Exotica presents Fortuna Records-Ρομάντσο 27/1
Από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ κατευθείαν πίσω από τα decks του Romantso, η τριάδα των Maor Anava, Zack Bar και Ariel Tager υπόσχονται να σε ταξιδέψουν με τους ήχους τους σε τόπους μακρινούς.Ο σκοπός τους είναι απλός: μέσω της Fortuna Records ψάχνουν και ανακαλύπτουν «ακατέργαστα» μεσανατολίτικα grooves, αφρικανικά, βαλκανικά και αυθεντικά folk διαμάντια από το μεσογειακό και ανατολίτικο παρελθόν τα οποία επανεκδίδουν και γνωστοποιούν στο ευρύ κοινό. Μαζί τους θα είναι ο «δικός μας» Άγγελος Μπαλτάς μαζί με τη νέα του δουλειά  και η dj Katerina Karali.

Diskotekken at ΦΟΥΑΡ stage 28/1
Ο Παναγιώτης Μένεγος και ο Χρήστος Αγγελόπουλος σε decks μεγατόνων που παντρεύει τους δύο αγαπημένους ραδιοφωνικούς μας σταθμούς, En lefko 87.7 και Best 92.6. Δε χρειάζεται να ψάχνεις κουμπιά στο ταμπλό του αυτοκινήτου με το φόβο ότι θα τρακάρεις και να χάνεσαι μέσα στα ερτζιανά προσπαθώντας να ακούσεις τις αγαπημένες σου μουσικές που δε βαριέσαι να ακούς ξανά και ξανά. Από rave μέχρι μελαγχολικά synths σε ένα χώρο που, όπως λένε και οι ίδιοι, «είναι πολύ μεγάλος για να μη χορέψουμε και πολύ μικρός για να μη γνωριστούμε».

Περεστρόϊκα: United we dance 28/1
Δοκιμασμένη συνταγή πάλι στοn χώρο του six d.o.g.s. Παίρνουμε το καλύτερο υλικό από τη minimal, deep και tech-house εγχώρια σκηνή και το τοποθετούμε πίσω από τα decks. Στη δεύτερη για το 2017 σύμπραξη θα παίξουν ο Kreon, «κεφάλι» της Equivalence, ο Lee Burton, παραγωγός και γνωστός θαμώνας στο six d.o.g.s, ο Anestie Gomez, μέλος του roster της six d.o.g.s records και, φυσικά, ο οικοδεσπότης Pan. Τα πάρτι ξεκινάει πέντε λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και η είσοδος είναι στα 5 ευρώ.

Angelika Dusk Live at six dogs 4/1
Μπορεί να μην είναι πάρτι με την καθαρή έννοια του όρου, αλλά πρέπει να σας ενημερώσουμε από νωρίς για να μην κλείσετε κάτι άλλο. Η γοητευτική Angelika Dusk με τους edgy, sexy, hard ήχους της θα σας πάει από το ένα άκρο στο άλλο με κομμάτια από τον πρώτο της δίσκο -ενώ έχει στα σκαριά τον δεύτερο- και διασκευές από αγαπημένους δικούς της και δικούς μας καλλιτέχνες όπως Editors, Depeche Mode, Florence and the Machine κ.ά. Εμείς πάλι ελπίζουμε  σε κάποια από τις τρεις εμφανίσεις που έχει προγραμματίσει ( 4/2, 4/3 και 1/4) να την ακούσουμε επιτέλους live να τραγουδάει το «Big in Japan» από Alphaville.

ΜΑΤΑ ΛΙΤΟΥ