Προθέρμανση για το φετινό Reworks Event

prothermansi-gia-to-fetino-reworks-event

Laura Jones

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΜΑΙΟΥ 2012

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το Pre-Reworks Event φιλοξενείται το Σάββατο 12 Μαΐου στην Βίλκα Θεσσαλονίκης και υπόσχεται να δώσει στο κοινό του μια πρόγευση του πολλά υποσχόμενου Reworks Festival, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στο Pre-Reworks event κάθε χρόνο παρακολουθούμε ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets καλλιτεχνών που κέρδισαν το χειροκρότημα στο Reworks Festival της περασμένης χρονιάς, μαζί με τα πιο δυνατά ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Στο φετινό line up παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δύο από τα πιο αγαπητά ονόματα στη βρετανική σκηνή σήμερα. Πρόκειται για τον Quantic, που θα βρεθεί στην σκηνή του Pre-Reworks Event παρέα με τη μοναδική Alice Russell. Σε αυτό το ξεχωριστό ηχητικό ταξίδι, θα τους συνοδεύει η live band The Combo Barbaro από την Κολομβία, παρουσιάζοντας τη νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Look Around the Corner», ενώ παράλληλα τα μέλη της θα τραγουδήσουν και τις μεγάλες τους επιτυχίες.

Μια από τις αποκαλύψεις του Reworks Festival 2011, ήταν αναμφισβήτητα ο Reboot. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Club Stage παρουσίασε ένα εξαιρετικό live show, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και γι’ αυτό τον λόγο δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Pre-Reworks Event.

Ακόμη, ένα από τα πιο καυτά ονόματα της house σκηνής, που έκανε τεράστια επιτυχία το 2011, έρχεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη. O λόγος για τον Noir. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται και η πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη dj Laura Jones, που θεωρείται από πολλούς η νέα Maya Jane Coles. Όσο για τον Θεσσαλονικιό Cayetano και την μπάντα του, δε χρειάζονται πολλές συστάσεις, έπειτα από 5 δίσκους, Top10 στο εξωτερικό, αμέτρητες συνεργασίες και εξαιρετικές κριτικές.

Quantic & Alice Russell

Τέλος, από την σκηνή του Pre-Reworks Event θα περάσουν και οι Έλληνες Viton, Darktom, George Adi και Ison, οι οποίοι με τις μουσικές τους επιλογές, θα μας απογειώσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου…

Πληροφορίες: Βίλκα, Ανδρέου Γεωργίου 21, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη, εισιτήρια 19 ευρώ (προπώληση), 23 ευρώ (ταμείο), www.tickethour.com , Τράπεζας Πειραιώς, Metropolis ( Τσιμισκή 33, Θεσσαλονίκη). Οι πόρτες ανοίγουν 9.30 μ.μ.