Τα πιο ερωτικά μπαρ της Αθήνας

couleur-locale
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Τον έρωτά σας πρέπει να τον γιορτάζετε κάθε μέρα. Αν όμως αναζητάτε κι ένα όμορφο μέρος για να πιείτε το ποτό σας με το έτερον σας ήμισυ ή αν είστε single και ψάχνετε τα μέρη εκείνα που βοηθάνε το φλερτ και τις γνωριμίες, επισκεφτείτε τα παρακάτω μπαρ.

Couleur Locale

Θέα στην Ακρόπολη και τη νυχτερινή Αθήνα, όμορφη διακόσμηση και μουσική που βοηθάει τις συζητήσεις. Ιδανικό μέρος και για το πρώτο ραντεβού. Το μαγαζί στο Μοναστηράκι προσφέρεται για χειμώνα και καλοκαίρι και δεν υπάρχει περίπτωση να μη νιώσετε τη διάθεσή σας να γίνεται ρομαντική και ερωτική.

Νορμανού 3, Αθήνα

Dude

Έχει τη φήμη του πιο flirty bar της Αθήνας, ένα μικροσκοπικό μαγαζί με πρωταγωνιστή τον μακρύ του διάδρομο. Εκεί γίνονται όλες οι γνωριμίες, μιας και οι θαμώνες είναι σχεδόν ασφυκτικά κολλημένοι ο ένας στον άλλον και λίγο το αλκοόλ, λίγο ο χορός και η καλή διάθεση, δημιουργούν μια ερωτική και sexy ατμόσφαιρα. Το πατάρι στον πάνω όροφο είναι ένα άτυπο «σημείο συνάντησης» για τα ζευγαράκια και τους ερωτευμένους.

Καλαμιώτου 14, Αθήνα

7 Jokers

Το απόλυτο «αφτεράδικο» της εναλλακτικής νεολαίας και όχι μόνο, εκεί που καταλήγεις για να κλείσεις την έξοδο σου με  λίγο παραπάνω χορό, ανήκει στην ίδια συνομοταξία. Ένα μικρό μαγαζί, με όμορφη διακόσμηση και καταπληκτικές μουσικές, ένα αυθεντικό ποτάδικο με φανατικούς θαμώνες. Όσο περνάει η ώρα και ο dj βάζει όλα τα σωστά κομμάτια και το μαγαζί έχει γίνει μια παρέα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούργιους ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Βουλής 7, Αθήνα

Speakeasy

Αν το έτερον ήμισυ αγαπάει τη μυσταγωγία, την εποχή της ποτοαπαγόρευσης, τα καθαρά ποτά και εσείς θέλετε να τονώσετε τη σχέση σας με ένα «ταξίδι» σε ένα καλαίσθητο και ερωτικό παρελθόν, κατευθυνθείτε στο μυστικό μπαρ της Αθήνας. Αν πάλι δεν έχετε κάποιον, ντυθείτε όμορφα και επιλέξτε πάλι το Speakeasy. Κάτω από τον χαμηλό φωτισμό, με τη μουσική και την  ατμόσφαιρα film noir να συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό γνωριμιών, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγετε παραπονεμένος.

Λέκκα 12, Αθήνα

Galaxy

Ένα μαγαζί για λίγους και εκλεκτούς, ένα ποτάδικο που κρατάει τον αυθεντικό του χαρακτήρα όσα χρόνια και αν περάσουν, κέντρο συνάντησης διανοούμενων, hipsters, καλλιτεχνών και όσων ξέρουν πώς δεν χρειάζεται δυνατή μουσική ή περίεργα cocktails για να αγαπήσεις ένα bar. Αν δεν θέλετε τη βαβούρα και η πολυκοσμία σας κουράζει, επιλέξτε ένα ποτό με τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σας στο στέκι της Σταδίου.

Σταδίου 10, Αθήνα

ΡΟΖΙΝΑ ΑΡΑΠΗ