Το Σάββατο στο Gagarin έχει πάρτυ. Εσείς θα λείπετε;

baba-zula
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Τρία συγκροτήματα με αστείρευτη ενέργεια πρόκειται να στήσουν ένα πάρτυ στο αγαπημένο στέκι της Λιοσίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Οι Baba Zula από την Τουρκία, οι Βρετανοί London Afrobeat Collective, και οι γνωστοί μας Ρόδες United, θα σας κάνουν να χορέψετε  μέχρι τελικής πτώσης. Εμείς σας παραθέτουμε πέντε λόγους για να μην χάσετε αυτή τη διονυσιακή σχεδόν εμπειρία, συνυφασμένη και με το κλίμα των ημερών που προστάζει έξοδο και διασκέδαση!

1. Οι Baba Zula, ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα της Τουρκίας, εδώ και είκοσι χρόνια προσφέρουν συγκινήσεις, ενσωματώνοντας στον ήχο τους ετερόκλητα μουσικά στοιχεία, ονομάζοντας το είδος της μουσικής τους oriental dub. Η ευρεία γκάμα ήχων τους (από φολκόρ μέχρι ρέγκε, rock n’ roll και electronica, αυτοσχεδιασμπί) τους καθιστά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα συγκροτήματα που έχουν ξεπηδήσει από τη γείτονα χώρα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι έχουν συνεργαστεί από τραγουδιστές όπερας μέχρι τον Alexander Hacke των Einsturzende Neubauten.

2. Οι ζωντανές εμφανίσεις των Baba Zula είναι άλλο ένα από τα μεγάλα ατού τους. Στα live τους ενσωματώνονται τα visuals, ο χορός της κοιλιάς, η performance art, ακόμα και η ζωγραφική! Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται να δούμε ένα συγκρότημα που δε μας αφήσει στιγμή να βαρεθούμε.

3. Η δεκαμελής κολεκτίβα των βιρτουόζων μουσικών London Afrobeat Collective είναι ένας λόγος από μόνος του. Πρόκειται για μια τεράστια crossover παρέα που παντρεύει το funk με τη jazz και τη soul και τα εκστατικά beats, δημιουργώντας ένα άκρως ξεσηκωτικό μουσικό χαρμάνι. 

4. Στη σκηνή θα τους δούμε να ανακατεύουν όλα τα μουσικά είδη που αγαπάνε και θα διαπιστώσουμε έτσι γιατί μπάντες όπως οι Budos Band και ο Questlove των Roots συγκαταλέγουν τους Βρετανούς London Afrobeat Collective στις αγαπημένες τους μπάντες. Όπως και οι ίδιοι λένε, δεν έχει υπάρξει ζωντανή τους εμφάνιση που ο κόσμος να έχει μείνει ασυγκίνητος.

5. Τέλος, η τρίαδα συμπληρώνεται από τη συμμετοχή των Ρόδες United που δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχήματα του ελληνικού χιπ χοπ, με συνεχώς εξελισσόμενο ήχο και καταιγιστικές ρίμες, πρωτοποριακές μίξεις παράδοσης, ροκ και ρέγκε, πολλή ενέργεια και αστείρευτη όρεξη, θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους «ΙΝΤΕΡΝΕΤ», αλλά και όλα εκείνα τα κομμάτια που μας κάνουν να ξεσηκωνόμαστε κάθε φορά.

Ιnfo
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 15 ευρώ, ταμείο 18 ευρώ
Σημεία προπώλησης: www.viva.gr, καταστημάτα Public, SevenSpots, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54), Ευριπίδης, Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

ΡΟΖΙΝΑ ΑΡΑΠΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017