«Προθέρμανση» για το φετινό Outlook Festival 2012

prothermansi-gia-to-fetino-outlook-festival-2012

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2012

Το μεγαλύτερο και κατά πολλούς καλύτερο bass/dance φεστιβάλ της Ευρώπης, το Outlook Festival 2012, θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο στο τέλος του καλοκαιριού στην Κροατία. Αλλά μέχρι τότε το Bios προσφέρει ένα δυναμικό «ζέσταμα» το Σάββατο 26 Μαΐου.

Με ένα γιγάντιο line-up όπου κάθε χρόνο φιλοξενούνται πολλά μεγάλα ονόματα της bass/ dubstep/ drum'n'bass/ dub/ reggae/ hiphop σκηνής, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στο γνωστό πια φρούριο Punta Christo στα παράλια της Κροατίας, με πολλά και διαφορετικά stages, το Outlook Festival 2012 είναι σίγουρο ότι θα γίνει και πάλι πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο της προώθησης του φεστιβάλ στη χώρα μας, φιλοξενείται στο Bios το Σάββατο 26 Μαΐου το Athens Outlook 2012 Launch Party με καλεσμένο τον Jack Sparrow (UK), πλαισιωμένο από τους Harris Funxion, Billy Widz b2b Jeph1, Double D και Duckem.

O Jack Sparrow έχοντας βάση το Leeds της Αγγλίας, είναι ένας παραγωγός και DJ με πολλές και ποικίλες κυκλοφορίες στο ενεργητικό του. To ντεμπούτο του LP «Circadian» κυκλοφόρησε το 2010 και αμέσως κατάφερε να ενθουσιάσει το κοινό και να μπει στις λίστες με τις καλύτερες κυκλοφορίες εκείνης της χρονιάς.

Ο Harris (Funxion Crew) είναι από τους πρωτοπόρους της ελληνικής breakbeat και drum 'n' bass σκηνής, ενώ οι Billy Widz & Jeph1 είναι ένα δίδυμο DJ/παραγωγών με εμφανίσεις σε club, festival και στο ραδιόφωνο, με τα σετ και τις παραγωγές τους να αντιπροσωπεύουν την deep, sub-heavy πλευρά της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής. Τέλος, ο Duckem είναι ένας νέος παραγωγός από την Αθήνα, του οποίου το πάθος για την ηλεκτρονική μουσική τον ώθησε να ασχοληθεί με την παραγωγή από τις αρχές του 2010. Ο ήχος του σκοτεινός και deep αλλά παράλληλα, επηρεασμένος και από την 2-step, garage/house σκηνή.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, Αθήνα, 210 3425335, www.bios.gr , στις 10.30 μ.μ., είσοδος 5 ευρώ.