10 αποκριάτικα πάρτυ στην Αθήνα για ένα ξέφρενο τριήμερο

stranger-things

Παραμονή Αποκριάς το Χυτήριο έχει πάρτι. Stranger Things πάρτι. Απλά λέμε.

ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μπορεί οι Απόκριες να διχάζουν, με τους φανατικούς οπαδούς να στέκονται απέναντι στους haters που κάθε χρόνο τις επικρίνουν ως ένα ακόμη κιτς έθιμο, ωστόσο οφείλουμε να παραδεχτούμε ομόφωνα ότι καρναβάλι ίσον πάρτι. Κι επειδή η Αθήνα είναι μια πόλη που ξέρει καλά τι σημαίνει διασκέδαση, ψάξαμε και βρήκαμε 10 αποκριάτικα πάρτι για κάθε γουστο (και κάθε πορτοφόλι). Δε θα ξέρετε πού να πρωτοπάτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ CLICKATLIFE ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ 2017

Carnival Night με Getter 

Η Level Up Athens παρουσιάζει στην Αθήνα τον star της OWSLA και Buygore, Getter για ένα από τα μεγαλύτερα αποκριάτικα πάρτυ που έγιναν ποτέ στην Αθήνα! Καυτά beats, από dubstep και trap μέχρι $uicideboy$ σε ένα πάρτι που θα κρατήσει ,έχρι το πρωί. Η είσοδος περιλαμβάνει melted mask για όλους!

Πότε: Παρασκευή 24/2, στις 22:00
Που: Modu, Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο
Πόσο: €12, €15 (ταμείο)

The Magic Club: ένα αναπάντεχο drag show party

H δημιουργική πλατφόρμα The Queer Archive κάνει το ντεμπούτο της στην αποκριάτικη, νυχτερινή Αθήνα με ένα Magic Drag Show Party εμπευσμένο απο τη γοητεία, το γκλάμουρ και την decadence των magic-jazz clubs της παλιάς Νέας Υόρκης.
Στον ατμοσφαιρικό και επιβλητικό, gothic χώρο του El Convento Del Arte στο Μεταξουργείο, ο σαγηνευτικός μάγος Tristan Magic, με τη «βοήθεια» του διάσημου λονδρέζου περφόρμερ A Man To Pet, θα συνδυάσουν με μοναδική φινέτσα, γούστο και μυστήριο το performance μαγείας με το drag show. Τις μουσικές θα διαλέξουν οι S-for-Sugar και Κostakis για χορό ως το πρωί.

Το πάρτι είναι προεραιτικά θεματικό: μάγοι, μάντισσες, drag λαγοί που βγαίνουν από καπέλα, οφθαλμαπάτες, τραπουλόχαρτα και κάθε είδους αναφορά σε magic shows, με ανάλογες μεταμφιέσεις είναι παραπάνω από καλοδεχούμενες! 

Πότε: Παρασκευή 24/2, στις 21:00
Που: El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7, Αθήνα

Πόσο: €5

Kitscherella Grande party

Το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς ο πλανήτης Γη υποδέχεται για άλλη μια φορά τον κομήτη Kitscherella. Στο πέρασμά του, θα προκαλέσει θύελλα κεφιού και χρυσόσκονης μέσα στο απόλυτο πάρτι, τη γιορτή που καταργεί κάθε αίσθηση καλού γούστου!! Ο Dj Kitschy Kimon θα σας ταξιδέψ­ει στο γαλαξία του ξέφρενου χορού με όλες τις kitsch Disco - 80’s - 90’s επιτυχίες που γνωρίζετε και όχι μόνο. Η υπερβολή δεν είναι ποτέ αρκετή. Ντυθείτε με το πιο kitsch λαμέ κουστούμι σας και ετοιμαστείτε να ακούσετε και να δείτε μια ρετροσπεκτίβα των πιο χιτ κιτς στιγμών της παγκόσμιας αλλά και ελληνικής παραγωγής. Special live performance από μεγάλο αστέρι των 80ς!

Πότε: Σάββατο 25/2, στις 23.30
Που: VOX, Ιερά Οδός 16, Γκάζι
Πόσο: €6 

Stranger Things πάρτι στο Χυτήριο

Γίνε πρωταγωνιστής στην περιπέτεια του Stranger Things! Το zombie thriller party βάζει στο βίντεο μια Betamax της Amblin και προσκαλεί σε εκστρατεία πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Στην πέμπτη του χρονιά, τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα, που μόνο η φαντασία ξέρει να νικήσει. Φόρα την πανοπλία σου, όπλισε τη σφεντόνα· η νύχτα είναι μεγάλη και τα πράγματα… παράξενα.

Πότε: Σάββατο 25/2, στις 22.00
Που: Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
Πόσο: €6 

Διήμερο πασκέ Party για musical addicts και superheroes στο Gazarte 

Grease, Mamma Mia, West Side Story, Cabaret, The Rocky Horror Show, La la land... Διάλεξε τον αγαπημένο σου πρωταγωνιστή και απόδειξε τα ταλέντα σου το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Η Houseband του gazarte, με τον George Zervos και την Eva Tsachra, επιλέγουν μουσικές από τα κορυφαία musical όλων των εποχών για χορό μέχρι τελικής πτώσης! Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το gazarte θα γεμίσει με Super Heroes! O Batman, o Superman, η Storm, o Wolverine με την παρέα τους παίζουν ελεύθερα με τις μαγικές τους δυνάμεις. Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Jaguar Bombs για ένα άκρως σουρεαλιστικό soundtrack με τον rock n’ roll τσαμπουκά των 60s να «μπλέκεται» με μία playlist του MTV στα early zeros και με εφηβικούς pop ύμνους. Mετά το live και τις δύο βραδιές στα decks του gazarte θα ανεβαίνουν Dj's για να κρατήσει το party μέχρι το πρωί!

Πότε: Σάββατο 25/2 και Κυριακή 26/2, στις 22.00
Που: Gazarte, Βουτάδων 34, Kεραμεικός
Πόσο: Είσοδος δωρεάν

The Most Embarrassing 80's Party Ever

Η Death Disco επιστρέφει πιστή στο ραντεβού της, τη Κυριακή των αποκριών, και υπόσχεται τα χειρότερα. Εξωφρενικές μεταμφιέσεις και 80's pop, 80's rock, 80's italo, 80's trash και οτιδήποτε μπορεί να παίξει ένα αποκριάτικο 80's party που ντρέπεται για τον εαυτό του. Embarrassing dj's: Λεωνίδας Σκιαδάς & Πάνος Παναγιωτάκος. Embarrassing dj's: Λεωνίδας Σκιαδάς & Πάνος Παναγιωτάκος.

Πότε: Κυριακή 26/2, στις 23.00
Που: Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή
Πόσο: Είσοδος 5€ (με μπύρα/κρασί) +2€ για ποτό
(Από το δεύτερο ποτό / μπύρα οι τιμές διαμορφώνονται σε 6€/4€ αντίστοιχα)

ANCIENT MEMES: 1ο Αρχαιοελληνικό Αποκριάτικο Πάρτεη

«Έκκληση κάνουμε για τις 26 τουτουνού του μήνα αυτουνού, ελάτε πάλι μικροί μεγάλοι στο τρελό καρναβάλι στον ιερό τόπο του Gagarin, τόπο μυσταγωγίας όπου ρέει η Ντεσπεράντος ω σαν νέκταρ κι αμβροσία, όπου ο Ορφέας έκανε το πρώτο του Live, ο Γανυμήδης έκανε το πρώτο του Like, ο Αχιλλέας το πρώτο του φόλλοου και ριτουί, η ωραία Ελένη το πρώτο της gang bang, εκεί, που φύτρωνε θυμάρι κι άγρια μέντα, εκεί που θα λάβει χώρα το 1ο Αρχαιοελληνικό Αποκριάτικο Παρτέη των Ancient Memes, όπου θα γραφτεί ιστορία, όπου θα γίνει το παρτέη που μια μέρα θα διδάσκεται στα σχολεία των παρτέηζ, εκεί που με τη μουσική των ΒΙΕΤΝΑΜ θα αναφωνήσετε ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ, ρίχ’το γ@μ@ το Δία και το μαντείο των Δελφών, εκεί που ο Μπάμπης Μπατμανίδης και ο Σύλλογος Φίλων Κακής Μουσικής θα μας βάλουν μπεπανθόλ όταν θα καίγονται οι ψυχές μας, εκεί που θα τα πιούμε όλα με την Άννα Γούλα και θ’ αρρωστήσουμε με την πάρτη της. Η νύχτα που θα καεί το πελεκούδι, θα καούν τα κάρβουνα, η νύχτα που θα κάνει την Πομπηία να μοιάζει με απογευματινό μπάρμπεκιου, η νύχτα που θα κάνει τον Νέρωνα να πει «Γιατί ο μ@@@@@ς δεν έκαψα και το Μιλάνο;». Χιτώνα να πάρετε!

Πότε: Κυριακή 26/2, στις 22.00
Που: Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα
Πόσο: €7, €9 (ταμείο)

Playground presents Pan Pot + Gel Abril 

Η δραστήρια ομάδα της Αθηναϊκής dance σκηνής, Playground, διοργανώνει το πρώτο μεγάλο party της χρονιάς με καλεσμένους το δίδυμο των Pan-Pot και τον Gel Abril. Οι Γερμανοί superstars της techno Pan-Pot έρχονται γι ακόμη μια φορά στην Αθήνα ως καλεσμένοι της Playground για να χαρίσουν στους φανς τους πάρτι μέχρι πρωίας. Μαζί τους ο Gel Abril (Roy Brizman), ένας από του πιο περιζήτητους DJs και παραγωγούς της underground dance σκηνής του Τελ Αβίβ με πορεία 20 χρόνων. Ο Abril θα μεταφέρει τα trends της underground dance σκηνής του Τελ Αβίβ, ενώ από τα decks θα περάσουν οι Viton & Jon Tsamis, Always Late και Nino Santos & Lightem. 

Πότε: Κυριακή 26/2, στις 23.00
Που: Monastiraki Center, Αγίας Ελεούσης 3, Μοναστηράκι
Πόσο: Προπώληση: €20 και €30 (VIP backstage ) από το δίκτυο του viva.gr, φιάλη €200 και €250 ανά 5 άτομα

Trash vs Techno στο six d.o.g.s.

Τελευταία Κυριακή των Αποκριών, το πιο σουρεαλιστικό πάρτι της πόλης χωρίζεται στα δύο, ρίχνοντας στη μάχη 5 DJs σε 2 stages χωρίς καμία συνοχή!  Στο Gig Space, οι Cult Invaders, παρουσιάζουν ένα μαραθώνιο dj set με μουσικές από τα 80’s και τα 90’s από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Όλες οι ένοχες μουσικές μας απολαύσεις θα είναι εκεί.  Στο -1, τις techno μουσικές επιλογές θα συνοδεύουν μπόμπες, κονφετί και σερπαντίνες σε ένα πάρτι ου θα τραβήξει μέχρι τα χαράματα. Dress code: Party like it’s the 90s (απαραίτητο αξεσουάρ: γυαλί ηλίου)

Πότε: Kυριακή 26/2, στις 22.00
Που: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Πόσο: 
€5

'80s/'90s/ Pop/Trash Eurodance Party

Οι​ George Fakinos, Dr. D και D. Katsidoniotis πιστοί στο ραντεβού τους με τις Απόκριες θα επιλέξουν μουσικές που μόνο μια φορά το χρόνο βάζουν: την Κυριακή της Αποκριάς! Όσοι βρεθούν στο extreme club του Κεραμεικού, θα χορέψουν δίχως αύριο επιλογές από τα 80s και τα 90s, με το Eurodance, την Italodisco να κυριαρχούν στα sets. Η ευρηματική μεταμφίεση θα εκτιμηθεί.ΥΓ. Θα υπάρχει και secret dj guest.

Πότε: Κυριακή 26/2, στις 23.00
Που: Second Skin Club, Δαμοκλέους 8, Κεραμεικός
Πόσο: 
Είσοδος ελεύθερη