Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας στο Ρομάντζο

meetmarketromantso3 Thanos
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μια νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες.

Ένα οπτικοακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ set και θετική ενέργεια. 

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου, το Meet Market επιστρέφει στο Ρομάντσο για τους τελικούς αποκριάτικους εορτασμούς, χάζι, βόλτα και ψώνια. Βάλτε την στολή σας, την μάσκα σας και παπούτσια άνετα για χορό και ελάτε να βρείτε 50+ περίπτερα σχεδιαστών, καλλιτεχνών και ελληνικών μικρο-επιχειρήσεων, με παραπάνω από 20 νέους εκθέτες! 

Ξεκινήστε την περιπλάνηση από το vintage υπόγειο, συνεχίζοντας στο ισόγειο και ανεβαίνοντας τέλος στον 1ο όροφο, όπου θα βρείτε και το Κεντρικό Ταμείο του Meet Market για να παίξετε και να κερδίσετε δώρα! Πάρτε έναν καφέ ή ένα ποτό από το bar, ακούστε τη μουσική που διαλέγουν μερικοί από τους καλύτερους DJ’ s της Αθήνας, ένας κάθε δύο ώρες και 10 στο σύνολο(!), και ανακαλύψτε το creative hub και τους συνεργατικούς χώρους του Ρομάντσο.

Info
Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
Bios Ρομάντσο - Αναξαγόρα 3-5
Ώρες Λειτουργίας: 13.00-23.00
Είσοδος Ελεύθερη