Όλα τα live του Gazarte για τον Μάρτιο

the-big-nose
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Από τις 9 έως τις 24 Μαρτίου, το Gazarte Roof Stage καλωσορίζει την άνοιξη, μουσικά!

Το πρόγραμμα των ζωντανών εμφανίσεων 

The big nose attack-Πέμπτη 9 Μαρτίου
Από την επίθεση της μεγάλης μύτης δεν ξεφεύγει κανείς. 
Τα αδέρφια Βoogieman (κιθάρα, φωνή) & Little Tonnie (τύμπανα) a.k.a. the Big NoseAttack δημιουργήθηκαν το 2011 μπολιάζοντας τις blues επιρροές τους με «ατίθασα» rock riffs  ατενίζοντας τα 70s! 5 χρόνια και 3 official albums αργότερα το συγκρότημα είναι σίγουρα το πιο ενδιαφέρον μουσικό ντουέτο της χώρας μετρώντας ήδη 4 Ευρωπαϊκές περιοδείες και κάμποσες εγχώριες εμφανίσεις, με πιο σπουδαία αυτή στο Rockwave Festival 2015 μαζί με τους Black Keys και το «hit» τους 'Yeah! That Girl' να «βολτάρει» καθημερινά στις Playlists κάθε ενημερωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και dj.

Hugo Kant-Παρασκευή 24 Μαρτίου
Το gazarte παρουσίαζει την επιστροφή του Hugo Kant για ένα μοναδικό live set. Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, έρχεται από τη Μασσαλία ένας από τους πιο ιδιαίτερους παραγωγούς της Γαλλικής σκηνής σ’ ένα από τα ομορφότερα venue της πόλης.  
Ανερχόμενη φιγούρα της trip hop σκηνής, ο Hugo Kant μας ταξιδεύει σ’ ένα πανηγυρικό και δημιουρικό κόσμο με τη συμβολή της trip hop και jazz μουσικής. Instrumental solos, ξεχωριστές μελωδίες, ισχυρός ρυθμός και ποικίλες ενορχηστρώσεις είναι τα συστατικά του μουσικού του κόσμου. Mε δυο albums, δυο EPs και σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του με καλλιτέχνες όπως οι Kathrin de Boer, Astrid Engberg, The Herbaliser, Chinese Man και LostPoet, ο Hugo Kant συνδυάζει καταπληκτικά την ευρηματικότητα των σολίστ της jazz και το δυναμισμό των σπουδαιότερων beat makers.

Jazz Sundays
Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, ανεβαίνουν στο stage του gazarte για να μας «μεταφέρουν» με δεξιοτεχνία στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης. 

Χρήστος Ταμπουράτζης-Κυριακή 12 Μαρτίου
O κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής, θα ανέβει στο Roof Stage του gazarte την Κυριακή 12 Μαρτίου για ένα live σε ύφος funk, jazz, rock με την κιθάρα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα live δεξιοτεχνίας με κομμάτια από την προσωπική του δισκογραφία. Instrumental συνθέσεις από το «Mirror», το «Back Seat» και το «Symmetry of Mind» το οποίο βραβευτηκε με Bronze metal στα Global Music Awards, σε συνδυασμό με τις φωνές των Μαρκέλλα Παναγιώτου και Christina Jackson, δημιουργούν ένα άκρως ατμοσφαιρικό soundtrack. 

Takis Barberis Group-Special guest: David Lynch-Κυριακή 19 Μαρτίου
Ο Τάκης Μπαρμπέρης είναι μια από τις ξεχωριστές περιπτώσεις της ελληνικής jazz σκηνής, αφενός για την ιδιαίτερη δεξιοτεχνία του στην ηλεκτρική κιθάρα και αφετέρου για το μουσικό πλούτο και την ευρηματικότητα των συνθέσεών του.  Το Takis Barberis Group με την ειδική συμμετοχή του σαξοφωνίστα David Lynch παρουσιάζει συνθέσεις του κιθαρίστα Τάκη Μπαρμπέρη από την πλούσια δισκογραφία του απο το 1990  έως και σήμερα, καθώς και κάποιες νέες ακυκλοφόρητες συνθέσεις. Μιά Μουσική με βάση την Jazz που αφομοιώνει  πολλά στοιχεία από funk, rock, ινδική, αφρικάνικη, βαλκανική και ελληνική μουσική. Η καλλιτεχνική και τεχνική αρτιότητα του David Lynch καθώς και  η αυτοσχεδιαστική ικανότητα όλων των μουσικών του συνόλου,  αναμένεται να δώσει μιά άλλη διάσταση στις συνθέσεις της συναυλίας. Ο Τάκης Μπαρμπέρης υπήρξε μέλος του ιστορικού jazz συγκροτήματος Iskra κατά τη δεκαετία του ’80.

Gazarte Houseband& Γιάννης Καστανάκης Dj set-Saturday Night Fever-11, 18 και 25 Mαρτίου με ελεύθερη είσοδο 
Κάθε Σάββατο, η νέα Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra  η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκιες, σαρωτικές μελωδίες και... κάπως έτσι ο ρυθμός «εκτοξεύεται» σε νέα επίπεδα. Ένα χορευτικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage. Ήχος στα δεδομένα και τις προκλήσεις του σήμερα, 70’s επιρροές με γρήγορες μουσικές εναλλαγές. Αγαπημένες διασκευές από διεθνή και εγχώρια σκηνή, χωρίς να λείψουν και νέα original τραγούδια από ακυκλοφόρητο υλικό σε rock n’ roll ρυθμούς που θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα. Tη σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper, Γιάννης Καστανάκης, ο οποίος ανεβαίνει στα decks του gazarte κρατώντας το ρυθμό και τη διάθεση ψηλά για party που κρατούν μέχρι το πρωί και αποτελούν το επόμενο talk of the town. 

Info
Gazarte Roof Stage
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
210 3460347