Ένα «βουβό κύμα» έρχεται να ταράξει τη νυχτερινή διασκέδαση

ena-boubo-kuma-erxetai-na-taraksei-ti-nuxterini-diaskedasi

ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου, ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του το Souel Day & Night, με σκοπό να μας εφοδιάσει με όμορφες εικόνες και ταξιδιάρικες ατμόσφαιρες, φέτος το καλοκαίρι.

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα αναμονής, οι πολύχρωμες εικόνες με την minimal αισθητική σε έναν χώρο στον Κεραμεικό, είναι έτοιμες να κάνουν την επίσημη εμφάνισή τους.

Ένας ιδιαίτερος νέος χώρος, που «προκαλεί» ευχάριστα τον καθένα ξεχωριστά να απολαύσει τον καφέ, το ποτό ή τις ιδιαίτερες γεύσεις του -inside or outside. Souel -ή αλλιώς το βουβό κύμα- έρχεται να παρασύρει το κοινό της Αθήνας με μία απαλή και όμορφη αύρα.

Με ανεβασμένη διάθεση υπό τους ήχους καλοκαιρινών μουσικών ακουσμάτων (Funk, Soul, Ambient, Electro Swing e.t.c.), το Souel έρχεται να δώσει το δικό του στίγμα στις θερινές ημέρες και νύχτες.

Από νωρίς για καφέ και δροσιστικά aperitif, μέχρι τα δροσερά του cocktails και τον ιδιαίτερο κήπο του, μας περιμένει όλους για να αποκαλύψει πώς το παλιό βρίσκεται με το καινούριο σε απόλυτη αρμονία.

Στην καρδιά του Κεραμεικού και περιστοιχισμένο από τους τοίχους των νεοκλασικών της δεκαετίας του ‘40, το Souel θα μας καλωσορίσει, την Πέμπτη 7 Ιουνίου στα επίσημα εγκαίνιά του για να μυρίσουμε… καλοκαίρι και να διασκεδάσουμε το τέλος της άνοιξης.

Πληροφορίες: Souel, Κεραμεικού 110, Κεραμεικός, 213 0371200.