Ολοκληρωμένη καλοκαιρινή πρόταση από την Αίγλη Ζαππείου

olokliromeni-kalokairini-protasi-apo-tin-aigli-zappeiou

Αίγλη Εστιατόριο

ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Ο καταπράσινος κήπος της Αίγλης Ζαππείου ανοίγει και φέτος για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση διασκέδασης για φαγητό και ποτό, σε όσους επιθυμούν να αποδράσουν… εντός των τειχών.

Σε έναν άνετο και οικείο χώρο μέσα στη φύση, το Aegli Garden φέρνει και φέτος δυνατά parties, ενώ το Αίγλη εστιατόριο είναι η νέα πρόταση για φαγητό και μόλις άνοιξε τις πόρτες του.

Φέτος το καλοκαίρι, η βεράντα της Αίγλης Ζαππείου μας ξανασυστήνεται, παρουσιάζοντας ένα καινούριο γευστικό μενού και μια νέα ιδέα, με ρίζες από τις παλιές, καλές ελληνικές συνταγές. Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το «Αίγλη Εστιατόριο» μόλις άνοιξε τις πόρτες του, προσφέροντας προσιτά πιάτα εμπνευσμένα από την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα €20/ άτομο).

Με έναν σταθερό πυρήνα κλασικών πιάτων -όπως οι αφράτοι κολοκυθοκεφτέδες, οι τηγανητές αθερίνες, τα μυρωδάτα κεφτεδάκια- με εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας, αλλά και με χειροποίητα γλυκά και παγωτά, οι προτάσεις του chef Μάκη Κοντοκώστα και της ομάδας του, έρχονται να ανταποκριθούν στον καλοκαιρινό ρυθμό της πόλης.

Όσο για τη νυχτερινή διασκέδαση, το Aegli Garden για δεύτερη χρονιά προτείνει θεματικές βραδιές με πολλή μουσική. Κάθε Τρίτη, η διασκέδαση στο Aegli Garden είναι… γυναικεία υπόθεση. Οι Djs Νίκη Ξημέρη και Νίκη Χάγια αναλαμβάνουν τα decks, ντύνοντας μουσικά τα βράδια της Τρίτης και…. μόδα, ομορφιά, διασκέδαση δημιουργούν το απόλυτο «mix & match», καθώς το Aegli Garden θα προσφέρει 1 + 1 ποτό, ενώ επώνυμα γυναικεία brands θα χαρίζουν δώρα και εκπλήξεις σε όλες τις παρευρισκόμενες γυναίκες (12, 19 και 26 Ιουνίου).

Aegli Garden

Κάθε Πέμπτη, τα καλύτερα καλοκαιρινά cocktails και οι επιλεγμένες μουσικές του Dj Μενέλαου Κουτσάκου θα αποτελούν μια καλή αφορμή για να επιστρέψει κανείς ξανά στο… «φυσικό του περιβάλλον». Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε όλα τα νέα summer cocktails (Passion Mojito, Mango Caipirinia, Strawberry Vanilla Caipiroska, Rock Melon, Gold Martini, Vanilla Mastiha, Hibiscus Sparkling Wine) και να απολαύσετε με 8€ (7, 14 και 21 Ιουνίου).

Τέλος, στο Aegli Garden, για μία ώρα, από τις 10 έως τις 11 μ.μ., Δευτέρα με Παρασκευή, όλα τα cocktails θα προσφέρονται στην τιμή των 8€.

Πληροφορίες: Αίγλη Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210 3369364, 210 3369300, www.aeglizappiou.gr .