Οι Playmen ανεβάζουν την καλοκαιρινή μας διάθεση από τα decks του Jalouse

oi-playmen-anebazoun-tin-kalokairini-mas-diathesi-apo-ta-decks-tou-Jalouse

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, το Jalouse υποδέχεται τους Playmen για το 2ο δυνατό κυριακάτικο Beach ‘n’ Roll Party στο Πόρτο Ράφτη.

Οι Playmen είναι το καλλιτεχνικό σχήμα του Παύλου Μανώλη και του Λευτέρη Ξενάκη, που έχουν σαν βασικό τους γνώμονα την παραγωγή χορευτικής–pop μουσικής και ανεβαστικών DJ sets.

Με βασικά τους ακούσματα από την house μουσική, η προθυμία τους να πειραματιστούν με νέες μορφές και μελωδίες, τους ανέδειξε σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα δίδυμα στην ελληνική μουσική σκηνή.

Λίγο μετά τη ζωντανή τους εμφάνιση στα Mad Awards 2010, κυκλοφόρησαν το δεύτερο single hit τους «Feel Your Love», ενώ μετρούν κυκλοφορίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως τους David Vendetta, Sandy Rivera, Richard Grey, Offer Nissim και πολλούς ακόμα. Τον Απρίλιο του 2012 μάλιστα, βραβεύτηκαν και με τον 1ο χρυσό τους δίσκο, για την επιτυχία τους «Fallin».

Dance & House ήχοι λοιπόν, θα ξεκινήσουν να ανεβάζουν την καλοκαιρινή μας διάθεση από τις 3 το μεσημέρι, μέχρι αργά. Μαζί τους στα decks του Jalouse θα είναι και ο Nick Echo.

Πληροφορίες: Jalouse, Αυλακίου 100, Πόρτο Ράφτη, 22990 71296, 6979470638.