Magenta Flaws και Playground Theory live στο Ρομάντσο

magenta-flaws-plaground-theory-live
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Δύο αθηναϊκές μπάντες στην πιο δημιουργική τους φάση ενώνονται για ένα κοινό live στο Ρομάντσο.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου οι Magenta Flaws, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Corridor», ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο και συστήνουν τα δικά τους ηχοτοπία, επηρεασμένα από το trip hop και την alternative rock των 90s. Τη συνέχεια της βραδιάς αναλαμβάνουν οι Playground Theory, με την παραδοσιακή ατμοσφαιρική cinematic - dream pop αισθητική τους, παρουσιάζοντας κλασικά αγαπημένα κομμάτια τους αλλά και νέα, από το επερχόμενο τρίτο άλμπουμ τους.

Οι Μagenta Flaws είναι μία ελαττωματική 5μελής μπάντα σε αποχρώσεις ματζέντα. Στα πρώτα τους βήματα, επηρεασμένοι από την πειραματική ambient σκηνή, διακριτικά παρουσίασαν τα «Landscape» (2007) & «Liebe» (2008). Ακολούθησε μία μακρά περίοδο συνεχούς πειραματισμού σε δυνατότητες και ικανότητες, οι ήχοι άλλαξαν και δημιουργήθηκε το πρώτο άλμπουμ τους, «Corridor» που κυκλοφόρησε ψηφιακά τον Δεκέμβριο του 2016. Ο τωρινός ήχος τους εναλλάσσεται σε στοιχεία της trip hop και της alternative rock, δημιουργώντας την παλιάς σχολής μοναδική αισθητική τους. Οι Magenta Flaws ζουν και αγαπούν στην Αθήνα.

Οι Playground Theory

Η μουσική των Playground Theory είναι βγαλμένη από όνειρα ή εφιάλτες, μυστικές σκέψεις και αγωνίες, καλά κρυμμένους φόβους και την αίσθηση του να επιπλέεις ελεύθερος, κάποιες φορές με το κεφάλι προς τα κάτω. O ήχος τους έχει χαρακτηριστεί ατμοσφαιρική pop - cinematic - dream pop, ενώ στο καινούριο υλικό τους είναι παρόντα παραδοσιακά και ανατολικά στοιχεία.

Info
Κυριακή 26 Μαρτίου 2017
Ώρα Προσέλευσης: 20:00
Είσοδος: 4€
BIOS Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5