Ταξίδι σε άλλους Γαλαξίες...

taksidi-se-allous-galaksies

ΤΡΙΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Τι συμβαίνει στο Galaxy Bar του Hilton; Προστέθηκαν νέοι πλανήτες στη λίστα με τα κοκτέιλ του και η οροφή του μεταμορφώθηκε σε γαλαξία; Κι όμως, ναι!

Τι συμβαίνει στο Galaxy Bar του Hilton; Προστέθηκαν νέοι πλανήτες στη λίστα με τα κοκτέιλ του και η οροφή του μεταμορφώθηκε σε γαλαξία; Κι όμως, ναι!

Επί δύο μήνες, ο αρχιτέκτονας Αλέξανδρος Τομπάζης και οι συνεργάτες του εργάζονταν για την ανακαίνιση του γνωστού bar στην κορυφή του αθηναϊκού Hilton, ενώ οι bartenders εκπαιδεύονταν από την «Gorgeous Group», μία από τις κορυφαίες εταιρίες σε bar concept και training, προκειμένου το Galaxy Bar να «μεταμορφωθεί» για τον ερχόμενο χειμώνα.

Οι περισσότερες παρεμβάσεις έγιναν στην οροφή του bar, με τέτοιο τρόπο ώστε ο χώρος να θυμίζει το γαλαξιακό στερέωμα: αστέρια, πλανήτες, ιπτάμενοι δίσκοι, «έκρηξη» χρωμάτων. Ο μεγάλος, υπερυψωμένος καθρέφτης πίσω από το μπαρ διευρύνει το οπτικό πεδίο και τα φωτιστικά πάνω από τη μπάρα, προσδίδουν την απαραίτητη δόση αισθητικής και φινέτσας.

Ο κατάλογός του bar έχει εμπλουτιστεί με δέκα νέα κοκτέιλ, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για το Galaxy Bar, με ονόματα εμπνευσμένα από το σύμπαν και τα ουράνια σώματα. Το Pluto με σκοτσέζικο ουίσκι, χαμομήλι και μέλι, το Jupiter με τζιν, αγγούρι και μέντα και το Champagne Supernova με τριαντάφυλλο και λίτσι είναι μερικά μόνο από τα ποτά που πρέπει να δοκιμάσετε. Περισσότερες είναι και οι επιλογές για να συνοδέψετε το ποτό σας, από spring rolls, blinis με σολωμό, mini burgers και samosas μέχρι sushi.

Η μουσική κινείται σε πολλά επίπεδα, από pop και easy listening μέχρι soul, disco και electronic, ενώ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δε θα λείψουν τα πάρτι με διάσημους προσκεκλημένους DJs του εξωτερικού. Aλλωστε, ανάμεσα στα άλλα, επανασχεδιάστηκε και το DJ booth.

Η βεράντα εξακολουθεί ν’ αποτελεί το μεγάλο ατού του Galaxy, ιδιαίτερα για τους καπνιστές, οι οποίοι θα μπορούν ν’ απολαμβάνουν το ποτό τους με θέα την Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και όλη την Αθήνα.

Πληροφορίες: Galaxy Bar, Hilton, Βας. Σοφίας 46, Αθήνα, 210-7281402.