Gazarte Roof Stage: τα live του Απριλίου που απομένουν

jazz
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, η houseband του gazarte και γερές δόσεις fun αλλά και funk, όλα στην Βουτάδων.

The allergies
Πέμπτη 27 Απριλίου


«Big, bouncy and fat! Just how I like my funk. I predict 2016 is going to be a big year for The Allergies»-Craig Charles, BBC 6 Music.
Εάν νιώθετε ότι τελευταία λείπει από τα «breaks» λίγο fun αλλά και... funk, το ιδιαίτερο αυτό ντουέτο έχει τη μυστική συνταγή. Από τη στιγμή της ίδρυσής τους το 2012, οι «The Allergies» έβαλαν ως στόχο να επανασχεδιάσουν τους funky vintage ήχους δίνοντας έναν πιο σύγχρονο ήχο. Η αγάπη τους για την κλασική hip-hop και τα beats είναι αυτό που συνέδεσε αρχικά τον Moneyshot και τον Rackabeat. Στη συνέχεια όμως αποφάσισαν με όπλο τις γνώσεις και τις ικανότητές τους να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική.



Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Κατά τη μουσική τους διαδρομή έχουν αποσπάσει δύο «Tune of the Month» βραβεία στο Mixmag, έχουν βρεθεί στην κορυφή του Juno download charts και ήταν headliners στο BBC 6 Music festival στη γενέτειρά τους, το Bristol. Το 2016 λανσάρουν το ντεμπούτο album τους «Αs We Do Our Thing» (Jalapeno Records), το οποίο άμεσα χαρακτηρίστηκε «Album of the Day» στο 6 Μusic και κατέλαβε την τρίτη καλύτερη θέση στα iTunes charts (best selling hip-hop LP).  
Στις 27 Απριλίου τα decks του Gazarte «παίρνουν φωτιά»  με τους «The Allergies». Ένα  δυναμικό live με ήχους funk, soul, disco, hip-hop και breakbeat...Θα το αντέξετε;

Jazz Sundays by 

Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής ανεβαίνουν στο stage του gazarte για να μας «μεταφέρουν» με δεξιοτεχνία στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης. 
A. Toubanaki -I. Doumanis
«Drums & Voice Jazztronica project»
Kυριακή 2 Απριλίου

Φωνή και τύμπανα μόνο. Υπάρχουν όρια στον ήχο; Στη μουσική; Ο πειραματισμός και η έρευνα πάνω στις ηχητικές δυνατότητες και τα όρια των δύο οργάνων οδήγησε την vocalist Αγγελική Τουμπανάκη και τον ντράμερ Ηλία Δουμάνη στη δημιουργία του πρωτοποριακού ντουέτου Τυμπάνων και Φωνής...  που μεταβάλλεται σε πολυηχητικό project με τη χρήση ειδικών ηλεκτρονικών εφέ και του live looping.

Μόδα και Ομορφιά με προτάσεις και tips από τους ειδικούς του στυλ, Πάρτε ιδέες!


Οι δύο μουσικοί παρουσιάζουν ευρηματικές ενορχηστρώσεις σε bebop, modal, hardbop jazz ρεπερτόριο, αλλά και προσωπικές τους συνθέσεις, δίνοντας έμφαση στην αυτοσχεδιαστική διάδραση και την extended χρήση του κάθε οργάνου. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός drumming set κρουστών ηλεκτρονικών ήχων, η φωνητική αρμονία και πολυφωνία που δημιουργείται με real time λουπες, σε συνδυασμό με ειδικά σχεδιασμένους φωτισμούς και video projections, δημιουργούν μια πολυμορφική εικαστική μουσική παράσταση.

Gazarte Houseband & Γιάννης Καστανάκης Dj set
Saturday Night Fever
22 & 29 Απριλίου

Είσοδος ελεύθερη

Τα Σάββατα, η Houseband του gazarte βάζει στη νύχτα φωτιά από το Roof Stage του gazarte. Ο George Zervos συναντά τη λαμπερή Eva Tsachra  η οποία τραγουδά πάνω σε φρέσκιες, σαρωτικές μελωδίες και... κάπως έτσι ο ρυθμός "εκτοξεύεται" σε νέα επίπεδα. Ένα χορευτικό πρόγραμμα με δυνατό performing και αστείρευτη ενέργεια on stage. Ήχος στα δεδομένα και τις προκλήσεις του σήμερα, 70’s επιρροές με γρήγορες μουσικές εναλλαγές. Αγαπημένες διασκευές από διεθνή και εγχώρια σκηνή, χωρίς να λείψουν και νέα original τραγούδια από ακυκλοφόρητο υλικό σε rock n’ roll ρυθμούς που θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα. Tη σκυτάλη παίρνει ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper, Γιάννης Καστανάκης, ο οποίος ανεβαίνει στα decks του gazarte κρατώντας το ρυθμό και τη διάθεση ψηλά για party που κρατούν μέχρι το πρωί και αποτελούν το επόμενο talk of the town. 

Info             
Gazarte
Βουτάδων 32-34, Γκάζι
210 3460347