Κλείστε το μάτι στην αισιοδοξία...

kleiste-to-mati-stin-aisiodoksia

ΤΡΙΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Σε μία περίεργη ομολογουμένως, περίοδο, τέσσερις χώροι της Αθήνας γίνονται σημεία αισιοδοξίας, διασκέδασης και κεφιού και μας κλείνουν το μάτι.

Σε μία περίεργη ομολογουμένως, περίοδο, τέσσερις χώροι της Αθήνας γίνονται σημεία αισιοδοξίας, διασκέδασης και κεφιού και μας κλείνουν το μάτι. Το Εν Δελφοίς, το Polis, το Bellafonte και το Tώρα Κ44 φιλοξενούν dj sets, live από μουσικά groups και μουσικούς παραγωγούς που παίζουν την αγαπημένη τους μουσική, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Happy Nights in the City».

Τρεις είναι οι βασικές θεματικές ενότητες του πρωτότυπου αυτού φεστιβάλ και κάθε χώρος ανήκει σε μία από αυτές.

«Με τα χρώματα της Μουσικής οι δικές μας νύχτες» τιτλοφορείται το φεστιβάλ στο Εν Δελφοίς που προσκαλεί ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Kosmos 93,6 για να δημιουργήσουν chill out βραδιές. Στο Τώρα Κ44 και το Bellafonte, «Τζαμάρουμε στην αισιοδοξία» με μουσικά groups και dj sets, ενώ στο Polis διοργανώνονται «Parties, κάτω από τ’ αστέρια» με καλεσμένους djs.

Ο επόμενος σταθμός του φεστιβάλ είναι το Τώρα Κ44, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, που φιλοξενεί ένα live των Memorabilia.

Πρόκειται για ένα τριμελές σχήμα, που δημιουργεί μουσική για να στολίσει την καθημερινότητα με τη φαντασία του.

Το όνομά τους σημαίνει κάτι αναμνηστικό, ένα ενθύμιο, αλλά και γενικά μία κατάσταση, έναν χώρο, μία εποχή, ένα γεγονός, άξιο να το θυμάσαι για πάντα.

Για την Τρίτη 9 Νοεμβρίου έχει προγραμματιστεί στο Εν Δελφοίς, η δεύτερη βραδιά chill out με μουσικές από τον παραγωγό Πέτρο Αδάμ.

Πληροφορίες: Τώρα Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι, στις στις 9.30 μ.μ.