Α Victim Of Society live με νέο δίσκο στο Ρομάντσο

a-victim-of-society-victim-of-society
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

Την Πέμπτη 4 Μαΐου η μπάντα θα παρουσιάσει το νέο της δίσκο στο υπόγειο του Ρομάντσο. Μαζί τους οι Τέταρτο Πρόγραμμα.

Το FREAKTOWN είναι ο καινούργιος δίσκος των A Victim Of Society. Μετά από δυο χρόνια μανιώδους αφοσίωσης στο υλικό και αισθητής παρουσίας στην ελληνική συναυλιακή πραγματικότητα, όντας πλέον τρεις, παρουσιάζουν για πρώτη φορά αυτό που περιεργάζονται εμμονικά στο υπόγειο με τα πορτοκαλί χαρακτηριστικά. Σε ρόλο οικοδεσπότη θα είναι το FREAKTOWN, ενώ τα παλαιότερα τραγούδια τους θα εμφανιστούν σα μασκαρεμένοι επισκέπτες σε ένα χάος έντασης, παραμόρφωσης και χορού.

A Victim Of Society
To lo-fi project δημιουργήθηκε το 2011 στην Αθήνα από το Βαγγέλη Μακρή (φωνή, κιθάρα) και το Φώτη Ντούσκα (κιθάρα). Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασέτα με έξι κομμάτια που έγραψαν και έφτιαξαν μόνοι τους σε 120 αντίτυπα, τα οποία εξαντλήθηκαν. Στη συνέχεια κυκλοφόρησαν ένα 7-ιντσο EP με τα κομμάτια Fake Friends και You’re Gonna Hate Me. Tο κομμάτι τους, You’re Gonna Hate Me, συμπεριλήφθηκε στη συλλογή Reverb Conspiracy vol.1 μαζί με συγκροτήματα όπως οι The KVB, Dead Skeletons, The Underground Youth και πολλοί άλλοι. Τον Απρίλιο του 2014 κυκλοφόρησαν το Distractions από την Inner Ear.

Έχουν παίξει live με συγκροτήματα όπως οι The Black Angels, Moon Duo, Dirty Beaches και Disappears. Σήμερα έχουν γίνει τρεις, με τον Παντελή Καρασεβδά στα drums, και όλοι μαζί έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του δεύτερού τους δίσκου που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου του 2017, από την Inner Ear. 

Tέταρτο Πρόγραμμα
Στις πρώτες μέρες του ραδιοφώνου στην Αμερική, προτού η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών θέσει όρια στην ισχύ του μεταδιδόμενου ραδιοφωνικού σήματος, άνθρωποι που έμεναν κοντά στο ραδιοφωνικό σταθμό KDKA του Πίτσμπουργκ, έπιαναν φωνές και θρησκευτικούς ύμνους με τις γέφυρες των δοντιών τους και με τα ελατήρια του κρεβατιού τους. Το Tέταρτο Πρόγραμμα είναι ένας αυτοσχεδιασμός σχετικά με το Ηλεκτρικό Κέντρο Κουκακίου, το συντονισμό, το ακρόαμα και τη λείανση του χώρου μέσω μιας διαθέσιμης ραδιοφωνικής συχνότητας (FM), καθώς και με τον εξορκισμό ανθρώπων που άκουσαν φωνές από τα δόντια τους και πίστεψαν πως τους μιλάει ο Θεός. Για την πλήρη ακρόαση του Τέταρτου Προγράμματος, όταν αυτό παρουσιάζεται ζωντανά, καλείστε να έχετε μαζί σας κάποιον ραδιοφωνικό δέκτη (FM).

Info
Πέμπτη 4 Μαΐου 2017
Ώρα Προσέλευσης: 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ 

BIOS Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα