Ένα καλοκαιρινό vintage rock event με άρωμα από το Μεξικό

ena-kalokairino-vintage-rock-event-me-aroma-apo-to-meksiko

ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός dj set και live εμπνευσμένα από… το Μεξικό, περιμένουν τους θαμώνες του Six Dogs, το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου.

Στη βραδιά συμμετέχουν με dj sets η Ladydust και ο Konstantinos Bolas, ενώ μια μοναδική live εμφάνιση επιφυλάσσουν οι The Social End Products και οι Τhe Dark Rugs.

Η Ladydust δεν είναι μια γυναίκα που περνά εύκολα απαρατήρητη. Έχει εμφανιστεί ως guest σε περισσότερες από 20 πόλεις σε όλη τη χώρα και σε μεγάλα συναυλιακά events. Έχει συνδυάσει τα sets της με παράλληλα live από πολλές μπάντες της ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής (όπως τους Liarbirds, Velvoids, Bad Mathematics, Closer, Victim of Society), ενώ έχει υπάρξει opening act καλλιτεχνών όπως οι Tricky, Pierced Arrows και Sivert Hoyem.

Πρόκειται για την οικοδέσποινα της ραδιοφωνικής εκπομπής «Πλανήτης Ladydust», στην οποία έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια πάνω από χίλια συγκροτήματα από το διεθνές ανεξάρτητο rock n'roll τοπίο, έχει φιλοξενήσει σε συνεντεύξεις πολλές μορφές, κυρίως από την παγκόσμια μουσική δισκογραφία και τώρα «οδηγεί» το event του six dogs.

Το dress code της βραδιάς επιβάλλεται να είναι summer vintage rock…

Πληροφορίες: Six Dogs, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, στις 10 μ.μ, είσοδος ελεύθερη, http://sixdogs.gr .