Η οικογένεια του Prince ετοιμάζει ριάλιτι

prince
ΤΡΙΤΗ, 02 ΜΑΙΟΥ 2017

Η τηλεοπτική εκπομπή θα δείχνει πώς άλλαξαν οι ζωές των συγγενών του Prince μετά τον θάνατό του.

Συγγενείς του Prince σχεδιάζουν μια τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι, η οποία θα εστιάζει στο πώς έχουν αλλάξει οι ζωές τους μετά τον ξαφνικό θάνατο του καλλιτέχνη, πριν από περίπου ένα χρόνο. Η είδηση έρχεται μετά τις νομικές διαδικασίες που κίνησαν οι κληρονόμοι του Prince κατά του παραγωγού και ηχολήπτη George Ian Boxill, βάζοντας φρένο έτσι στην κυκλοφορία ενός EP με ακυκλοφόρητα τραγούδια.

Το EP που επιμελήθηκε ο Boxill περιλαμβάνει έξι τραγούδια, τα οποία γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν μεταξύ του 2006 και 2008, την εποχή που είχε κυκλοφορήσε το «Planet Earth».

Το δικαστήριο δικαίωσε την οικογένεια του Prince και διέταξε τον Boxill να επιστρέψει τις ηχογραφήσεις. Ο Boxill έχει καταθέσει από την πλευρά του έφεση, αλλά το TMZ αναφέρει σε άρθρο του ότι η οικογένεια του Prince κίνησε τις διαδικασίες επειδή σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια στην τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με το άρθρο, η εκπομπή βρίσκεται στα πρώτα στάδια σχεδιασμού με μια εταιρεία παραγωγής, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο Prince ετοίμαζε μια αντίστοιχη εκπομπή για την Netflix, η οποία θα εστίαζε στα δρώμενα του Paisley Park – το σπίτι και προσωπικό στούντιο του – παρά στον ίδιο.