Paul Weller και Noel Gallagher γράφουν για τον Τζέιμς Μποντ

paul-weller-noel-gallagher
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΜΑΙΟΥ 2017

Έχουν ετοιμάσει «μισό» τραγούδι το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως το βασικό μουσικό θέμα σε μελλοντική ταινία του «007».

Ο «πατέρας της mod» Paul Weller αποκάλυψε πως μαζί με τον Noel Gallagher έχουν γράψει «μισό» από ένα τραγούδι που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ταινία του Τζέιμς Μποντ. Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης του Weller στο BBC για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου με τίτλο «A Kind Revolution».

Δεν είναι σίγουρο ότι ο Daniel Craig θα επιστρέψει στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, παρά τις επιθυμίες των παραγωγών.

Όπως παραδέχτηκε ο Weller, φιλοδοξεί να γράψει ένα τραγούδι που θα χρησιμοποιηθεί ως βασικό θέμα σε ταινία του «007». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο καλλιτέχνης δήλωσε: «Έχω αυτό το μισό τραγούδι στο οποίο εγώ και ο Noel Gallagher δουλέψαμε και νομίζω πως θα ήταν υπέροχο για μουσικό θέμα του Μποντ».

To τραγούδι της Adele για το «Skyfall» του 2012 είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά μουσικά θέματα των τελευταίων ταινιών του Τζέιμς Μποντ.

Το μέλλον του Τζέιμς Μποντ παραμένει αβέβαιο για την ώρα, τόσο λόγω των ενδοιασμών του Daniel Craig να επιστρέψει στον ρόλο, όσο και τα σχέδια του επόμενου στούντιο που θα αποκτήσει τα δικαιώματα στον «πλειοδοτικό πόλεμο» για τη διανομή των επόμενων ταινιών.