O ντράμερ των Pink Floyd θέλει να παίξει για τον Harry Styles

harry-styles-nick-mason
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΜΑΙΟΥ 2017

Το μέλος των One Direction συμφώνησε έκπληκτο και του πρότεινε να παίξουν μαζί στην περιοδεία του.

Ο Nick Mason, ντράμερ των Pink Floyd, δήλωσε σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη πως θα ήθελε να παίξει στο συγκρότημα του Harry Styles των One Direction. Ο Styles βρέθηκε στην εκπομπή του Chris Evans στο Radio 2 για να προωθήσει τον πρώτο του ομώνυμο σόλο δίσκο.

EMI

Στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Nick Mason, ο οποίος μίλησε για το «Sign Of The Times» του Styles: «Έτυχε και οδηγούσα όταν άκουσα το single του Harry. Το άκουσα και ο DJ είπε μετά ότι του θυμίζει λίγο τους Pink Floyd και σκέφτηκα ότι μπορώ να το παίξω. Ακούω την μουσική στο ραδιόφωνο με συγκεκριμένο τρόπο, εστιάζοντας στα ντραμς και το μπάσο. Είμαι της άποψης πως τα συγκροτήματα αποτελούνται από μπάσο, ντραμς και ένα σωρό νεωτερισμούς», δήλωσε ο Mason.

PA Wire/PA Images / Isabel Infantes

Συνεχίζοντας, ο ντράμερ των Pink Floyd συμπλήρωσε πως «σε κάθε περίπτωση, άκουσα το single και σκέφτηκα να ρωτήσω τον Harry εάν μπορώ να παίξω ντραμς σε ένα κομμάτι του επόμενου άλμπουμ του», εκπλήσσοντας τον Styles. «Θα έλεγα ναι» απάντησε ο τραγουδιστής, για να του προτείνει στη συνέχεια να παίξουν μαζί στην περιοδεία του. Όπως ανέφερε, άλλωστε, η Sarah Jones (των New York Pony Club και Hot Chip) που παίζει ντραμς για το συγκρότημα του είναι μεγάλη θαυμάστρια του Nick Mason.