Το ξεχωριστό, μοδάτο tribute του Liam Gallagher στους Beatles

beatles-pretty-green-Jacket
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΜΑΙΟΥ 2017

Το «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band» γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του.

Ο οίκος μόδας του Liam Gallagher, Pretty Green, ανακοίνωσε πως η νέα της σειρά θα είναι αφιερωμένη στους Beatles, στo πλαίσιo του εορτασμού της 50ης επετείου από την κυκλοφορία του «Sgt Pepper’s Lonely Hearts Club Band». Η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και περιλαμβάνει 28 κομμάτια τα οποία αντλούν έμπνευση από τον κλασσικό δίσκο των «Σκαθαριών» από το 1967. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν μπουφάν, πουκάμισα και t-shirts επηρεασμένα από την αισθητική του δίσκου.

Ο ίδιος ο Gallagher δήλωσε κατενθουσιασμένος που μπόρεσε να τιμήσει την 50ή κυκλοφορία του δίσκου κατά αυτόν τον τρόπο, συμπληρώνοντας πως οι Beatles τον έχουν επηρεάσει βαθύτατα, τόσο με τη μουσική, όσο και με τη μόδα τους. Αντίστοιχα ενθουσιώδης ήταν και ο διευθύνων σύμβουλος της Pretty Green, Richard Ralph, ο οποίος υπογράμμισε πως ήταν «πραγματικό προνόμιο» που συνεργάστηκε με του Beatles και την Apple Corps πάνω στη νέα συλλογή. Ο Ralph εξήγησε πως ο συγκεκριμένος δίσκος αποτέλεσε πηγή μεγάλης δημιουργικότητας και δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο ευελπιστεί πως θα επαναφέρει την ανέμελη, ψυχεδελική ζωντάνια της δεκαετίας του 1960.

Η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Pretty Green στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιαπωνία, καθώς και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.