Ariana Grande: «Λυπάμαι τόσο τόσο πολύ, δεν έχω λόγια»

manchester-terrorism-1 Andrew Yates
ΤΡΙΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2017

22 νεκροί και πάνω από 50 τραυματίες στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Μάντσεστερ.

«Συντετριμμένη. Από τα βάθη της καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια» σχολίασε η Ariana Grande μετά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στο Manchester Arena, μετά το τέλος της συναυλίας της την Δευτέρα το βράδυ. Η έκρηξη έγινε στο φουαγιέ του συναυλιακού χώρου, όταν και αποχωρούσε ο κόσμος. Oι περισσότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι νεκροί φτάνουν τους 22, ενώ 59 άλλοι έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Theresa May, οι αρχές αντιμετωπίζουν το συμβάν ως τρομοκρατική επίθεση και, εφόσον επιβεβαιωθεί, θα είναι η πιο πολύνεκρη επίθεση στη χώρα, από τις επιθέσεις αυτοκτονίας που έγιναν στο Λονδίνο στις 7 Ιουλίου 2005.

Reuters / Andrew Yates

Μιλώντας στο Reuters, η Catherine Macfarlane, η οποία είχε παρευρεθεί στη συναυλία, εξήγησε πως ένιωσε την έκρηξη καθώς έφευγε από τον χώρο. «Ήταν τεράστια έκρηξη, μπορούσες να τη νιώσεις στο στήθος. Ήταν χαοτικά. Όλοι έτρεχαν και φώναζαν και προσπαθούσαν να βγουν έξω».

Οι αστυνομικές αρχές του Μάντσεστερ ανακοίνωσαν πως οι έρευνες σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες συνεχίζονται εντατικά, ενώ έκαναν έκκληση στον κόσμο να παραμείνει σε εγρήγορση και να επικοινωνήσουν με τις αρχές σε περίπτωση που γνωρίζουν κάτι.