Διέκοψε την περιοδεία της η Ariana Grande

ariana-grande
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΜΑΙΟΥ 2017

Αναβλήθηκαν συναυλίες των Take That και Blondie λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ.

Η Ariana Grande αποφάσισε να διακόψει την περιοδεία της μετά την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο τέλος συναυλίας που έδωσε στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα. Η βομβιστική επίθεση από τρομοκράτη του αυτοαποκαλούμενου «Ισλαμικού Κράτους» είχε ως αποτέλεσμα 22 νεκρούς και 59 τραυματίες.

Reuters / Andrew Yates

Σύμφωνα με το CNN, η Grande έχει αναβάλει τις υπόλοιπες εμφανίσεις της για την «Dangerous Woman» περιοδεία, ενώ το Us Weekly αναφέρει ότι η νεαρή τραγουδίστρια έχει ήδη επιστρέψει στο σπίτι της στην Φλόριντα των ΗΠΑ. Κανονικά το πρόγραμμά της στη Μεγάλη Βρετανία περιελάβανε δύο συναυλίες στο Λονδίνο, ενώ η συνέχεια της περιοδείας είχε εμφανίσεις στο Βέλγιο, την Πολωνία, την Γερμανία, την Ελβετία, τν Γαλλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ιταλία μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι συναυλίες θα προγραμματιστούν για κάποια άλλη στιγμή.

Reuters / Jon Super

Η τρομοκρατική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν αρκετές άλλες συναυλίες. Οι Take That είχαν προγραμματίσει τρεις εμφανίσεις στο Manchester Arena, από την Πέμπτη έως και το Σάββατο, οι οποίες έχουν αναβληθεί. Αντίστοιχα και οι Blondie ανακοίνωσαν πως η συναυλία που ήταν να δώσουν τη Δευτέρα στο Λονδίνο αναβάλλεται ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα του Μάντσεστερ.