Αποκτήστε ένα από τα τζετ του Elvis Presley

elvis-presley-2
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2017

Ο ίδιος ο «Βασιλιάς του ροκ εν ρολ» διακόσμησε το εσωτερικό του κόκκινου Lockheed Jetstar.

Εάν έχετε λίγα εκατομμύρια δολάρια στην άκρη και είστε θαυμαστής του «Βασιλιά του ροκ εν ρολ», τότε θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα τζετ του Elvis Presley. Πιο συγκεκριμένα, το Associated Press σημειώνει σε άρθρο του πως ένα κόκκινο Lockheed Jetstar του 1962 που ανήκε στον Elvis θα μπει σε πλειστηριασμό την επόμενη εβδομάδα.

GWS Auctions

Το σκάφος όμως θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να πετάξει ξανά, αφού δεν έχει μηχανές και το πιλοτήριο χρειάζεται συντήρηση. Η διακόσμηση του εσωτερικού όμως σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Elvis Presley και περιλαμβάνει κόκκινα βελούδινα καθίσματα και ένα κόκκινο χαλί. Το Jetstar του Presley βρίσκεται σταθμευμένο τα τελευταία 30 χρόνια σε έναν μικρό αεροδιάδρομο στο Roswell (όπου το 1947 υποτίθεται ότι κατέπεσε ένα UFO).

GWS Auctions

Όπως συμπληρώνει το άρθρο, η αξία του σκάφους του Presley έχει αποτιμηθεί στα 2 με 3,5 εκατομμύρια δολάρια και σίγουρα θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό σουβενίρ για τον (ευκατάστατο) «τυχερό» που θα το αποκτήσει. Μαζί με το Jetstar θα δημοπρατηθούν χειρόγραφες σημειώσεις των Beach Boys και σπάνιες φωτογραφίες της Aaliyah.