Ανοιχτή επιστολή της Vicky Cornell στον σύζυγό της

chris-cornell-vicky-cornell Danny Moloshok
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2017

«Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό, κάθε μέρα και θα αγωνιστώ για εσένα» γράφει η σύζυγος του τραγουδιστή των Soundarden.

Η Vicky Cornell, σύζυγος του τραγουδιστή των Soundgarden και Audioslave, Chris Cornell, δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή στο Billboard. Ο Cornell βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ντιτρόιτ στις 17 Μαΐου, με τις ιατροδικαστικές αρχές να κάνουν λόγω για αυτοκτονία και την οικογένεια να ισχυρίζεται πως τα συνταγογραφημένα χάπια που έπαιρνε τον ώθησαν σε αυτή την κίνηση.

Reuters / Danny Moloshok

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από περίπου 13 χρόνια και είχαν τρία παιδιά.

Η σύζυγος του Cornell απευθύνει το γράμμα της στον «αγαπημένο της Christopher, τον καλύτερο πατέρα και σύζυγο». Η Cornell εξηγεί πως είναι συντετριμμένη, αλλά θα σταθεί όρθια για τα παιδιά της. «Θα σε σκέφτομαι κάθε λεπτό, κάθε μέρα και θα αγωνιστώ για εσένα. Είχες δίκιο όταν μου είπες πως είμαστε αδελφές ψυχές. Έχει ειπωθεί πως οι πορείες που έχουν συναντηθεί θα συναντηθούν ξανά και ξέρω ότι θα έρθεις να με βρεις και εγώ θα σε περιμένω εδώ».

REX/Shutterstock / Joe Papeo

Οι Soundgarden δούλευαν πάνω σε έναν νέο δίσκο πριν τον θάνατο του Cornell.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι η σωρός του Cornell αποτεφρώθηκε σε μια τελετή σε κλειστό κύκλο, πριν την κηδεία του που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή. Στην ιδιωτική τελετή παρευρέθηκαν η σύζυγος του Cornell, ο αδελφός του, Peter, καθώς και οι φίλοι του, Linda Ramone και JD King.