Νέα δήλωση της Ariana Grande για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ

ariana-grande Fred Thornhill
ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΜΑΙΟΥ 2017

«Δεν θα παραιτηθούμε και δε λειτουργούμε με φόβο. Δεν θα το αφήσουμε να μας διαιρέσει. Δε θα αφήσουμε το μίσος να κερδίσει» υπογράμμισε η Grande.

Μετά το πρώτο της μήνυμα, η Ariana Grande εξέδωσε μια εκτενέστερη ανακοίνωση σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στο τέλος της συναυλίας που έδωσε στο Μάντσεστερ την προηγούμενη εβδομάδα. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 22 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά και έφηβοι, καθώς και τον τραυματισμό άλλων 59. Στο μήνυμα της η Grande εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων της επίθεσης, γράφοντας πως «το μόνο πράγμα που μπορούμε τώρα να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ότι θα το αφήσουμε να μας επηρεάσει και πώς θα ζήσουμε τις ζωές μας από εδώ και πέρα».

Reuters / Phil Noble

Συνεχίζοντας, η τραγουδίστρια εξηγεί πως «η συμπόνοια, η καλοσύνη, η αγάπη, η δύναμη και η ειλικρίνεια που έχετε δείξει ο ένας στον άλλο την περασμένη εβδομάδα, είναι το ακριβώς αντίθετο των στυγερών προθέσεων που χρειάστηκαν για να επιτευχθεί κάτι τόσο κακό όσο αυτό που συνέβη τη Δευτέρα. ΕΣΕΙΣ είστε το αντίθετο». «Δε θα παραιτηθούμε και δε λειτουργούμε με φόβο. Δεν θα το αφήσουμε να μας διαιρέσει. Δε θα αφήσουμε το μίσος να κερδίσει» υπογράμμισε η Grande. Στο μήνυμά της η τραγουδίστρια αναφέρει πως θα επιστρέψει στην πόλη του Μάντσεστερ για μια ειδική συναυλία για τα θύματα της επίθεσης και τις οικογένειές τους. Όπως εξηγεί η ίδια, οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός.

«Η μουσική είναι κάτι που όλοι στη Γη μπορούν να μοιραστούν. Η μουσική υποτίθεται ότι μας γιατρεύει, μας φέρνει κοντά, μας κάνει χαρούμενους. Οπότε, αυτό είναι που θα συνεχίσει να κάνει για εμάς. Θα συνεχίσουμε να τιμούμε αυτούς που χάσαμε, τους αγαπημένους του, τους φανς μου και όλους όσοι επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία. Θα είναι στο μυαλό και την καρδιά μου κάθε μέρα και θα τους σκέφτομαι σε κάθε τι που κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου» κατέληξε η τραγουδίστρια στην ανακοίνωσή της.