Liam Gallagher: «Εγώ είμαι οι Oasis!»

liam-gallagher James Shaw
ΤΡΙΤΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2017

Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε τα τραγούδια, αλλά ποιος τα «απογείωσε», ισχυρίζεται ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος.

Παρά το γεγονός ότι τα αδέρφια Gallagher έχουν ακολουθήσει σόλο καριέρες τα τελευταία χρόνια, ο Liam Gallagher διατείνεται ότι αυτός θα είναι «για πάντα οι Oasis», ενώ σχολίασε πως δεν έχει σημασία ποιος έγραψε τα τραγούδια. Οι σχέσεις μεταξύ των δυο αδερφών έχουν περάσει από χίλια κύματα και η τελευταία συνέντευξη του Liam για το NME δείχνει ότι έχουν ακόμα αρκετές διαφορές να λύσουν.

Cinenews, κριτικές και όλα όσα αφορούν τον κόσμο της έβδομης τέχνης

Ο Noel Gallagher μπορεί να ήταν ο κύριος συνθέτης στους Oasis, αλλά ο Liam θεωρεί πως έχει κάθε δικαίωμα να ερμηνεύσει τις παλιές επιτυχίες του συγκροτήματος στις επερχόμενες σόλο εμφανίσεις του. Ο ίδιος υπογραμμίζει στη συνέντευξη, άλλωστε, πως παραμένει περήφανος για την παρακαταθήκη των Oasis. «Δεν έχει σημασία ποιος έγραψε τα τραγούδια και ποιος τα τραγούδησε, εγώ ήμουν αυτός που τα πήγε μια βόλτα από την άγρια πλευρά. Εγώ θα είμαι για πάντα οι Oasis, είναι η πρώτη μου αγάπη. Δεν το λαχταρώ, όμως, όπως ορισμένοι ισχυρίζονται. Εάν το λαχταρούσα, θα έστελνα στο παιδί μας σοκολάτα και όχι εχθρικά μηνύματα».

Reuters

Ο Liam πρόσφατα μοιράστηκε το «Wall Of Glass», ένα από τα τραγούδια που έχει γράψει για τον προσωπικό δίσκο του με τίτλο «As You Were», ο οποίος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.