Οι Foo Fighters επέστρεψαν με νέο single και βιντεοκλίπ

foo-fighters-run
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το «Run» είναι μια πρώτη γεύση του επερχόμενου δίσκου του Dave Grohl και της παρέας του.

Μετά από ένα μικρό διάλλειμα, οι Foo Fighters επέστρεψαν με ένα βιντεοκλίπ για το νέο τους single με τίτλο «Run», το πρώτο τους από το 2015. Σκηνοθέτης του βιντεοκλίπ ήταν ο αρχηγός των Foo Figthters, Dave Grohl.

Οι Foo Fighters σύντομα ξεκινούν μια παγκόσμια περιοδεία, όπου λογικά θα παίξουν νέα τραγούδια τους.

Το τραγούδι διάρκειας πέντε περίπου λεπτών έχει όλα όσα θα περίμενε ένας φαν των Foo Fighters. Ξεκινά με απαλές κιθάρες και την ψιθυριστή φωνή του Grohl να μας καλεί να ξυπνήσουμε και να τρέξουμε μακριά μαζί του. Αφού μπουν τα καταιγιστικά ντραμς, το κομμάτι θυμίζει τους Foo Fighters στις πιο metal και noise rock στιγμές, με τον Grohl να ουρλιάζει τους στίχους του. Το βιντεοκλίπ δείχνει μια ομάδα υπερήλικων να αναζωογονούνται από το επικό ροκ των Foo Fighters, κάνοντας μάλιστα τα απαραίτητα stage dives.

To «Sonic Highways» κυκλοφόρησε το 2014.

Η επιστροφή στη δισκογραφία προοιωνίζει έναν νέο δίσκο, πάνω στον οποίο φέρονται να δουλεύουν τους τελευταίους μήνες, με την τελευταία τους κυκλοφορία να αποτελεί το «Sonic Highways» του 2014. Οι Foo Fighters ξεκινούν στα μέσα Ιουνίου παγκόσμια περιοδεία, οπότε λογικά θα παιχτούν νέα τραγούδια στις ζωντανές εμφανίσεις τους.