Αναμένονται τα αποτελέσματα από την αυτοψία του Chris Cornell

chris-cornell
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Δυσαρεστημένη και σαστισμένη η οικογένεια του τραγουδιστή των Soundgarden από τις ιατροδικαστικές αρχές του Ντιτρόιτ.

Η οικογένεια του Chris Cornell εξέδωσε μια ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία παραμένει «σαστισμένη» καθώς περιμένει τα αποτελέσματα της αυτοψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων. Ο Cornell βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου, με τις αρχές να αντιμετωπίζουν τον θάνατο ως αυτοκτονία. Μέλη της οικογένειας του Cornell έχουν ισχυριστεί πως τα φάρμακα κατά του άγχους μπορεί να έσπρωξαν τον τραγουδιστή στην αυτοκτονία.

Reuters / Danny Moloshok

Την περασμένη εβδομάδα η Vicky Cornell δημοσιοποίησε ένα συγκινητικό γράμμα στον σύζυγο της.

Όπως εξήγησε ο Kirk Pasich, δικηγόρος της οικογένειας Cornell, υπάρχουν ακόμα «αναπάντητα ερωτήματα» αναφορικά με τον θάνατο του τραγουδιστή. Ο Pasich σημείωσε πως η οικογένεια Cornell «παραμένει σαστισμένη που ο ιατροδικαστής ανακοίνωσε αίτιο θανάτου όταν δεν είχε ολοκληρωθεί η αναφορά της πλήρους αυτοψίας». Ο δικηγόρος μετέφερε τις ευχαριστίες της οικογένειας για τη συμπαράσταση του κόσμου και υπογράμμισε πως «έχουμε ακόμα αρκετά αναπάντητα ερωτήματα αναφορά με το τι οδήγησε στον θάνατό του», συμπληρώνοντας πως η τοξικολογική έρευνα μπορεί να προσφέρει τις απαντήσεις.

Οι Soundgarden ετοίμαζαν ένα καινούριο δίσκο πριν τον ξαφνικό θάνατο του Chris Cornell.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι αρχές του Ντιτρόιτ έχουν απορρίψει αιτήματα για τη δημοσιοποίηση αναφορών σχετικά με τον θάνατο του Cornell. Το σκεπτικό της απόρριψης είναι πως η έρευνα συνεχίζεται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων ενδέχεται να τη θέσει σε κίνδυνο ή να την εμποδίσει.