Δείτε το νέο βιντεοκλίπ της Björk για το «Notget»

bjork-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Κυκλοφόρησε βιβλίο με παρτιτούρες τραγουδιών της Ισλανδής ποπ σταρ, από το ξεκίνημα της καριέρας της μέχρι σήμερα.

Η Björk κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοκλίπ για το single «Notget», το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο «Vulinicura» του 2015. Πρόκειται στην ουσία για το δεύτερο βιντεοκλίπ για το συγκεκριμένο τραγούδι, με το πρώτο να έχει γυριστεί για συσκευές Virtual Reality. Όπως το πρώτο βιντεοκλίπ, έτσι και το δεύτερο σκηνοθετήθηκε από τους Warren Du Preez και Nick Thornton Jones.

Το «Notget» ξεκινά σε άσπρο και μαύρο, προτού πλημυρίσει με ζωντανά χρώματα. Ο Thornton Jones μίλησε στο Creators του Vice για το νέο βιντεοκλίπ. «Η Björk οπωσδήποτε ήθελε ένα πιο κλειστοφοβικό, περιορισμένο περιβάλλον και μετά να μπορεί να το αλλάξει. Η μετάβαση στην έξαρση καθοδηγήθηκε από τον τρόπο κατά τον οποίο θέλει να βλέπει τα πράγματα».

Παράλληλα, η Ισλανδή pop star κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τις παρτιτούρες τραγουδιών από το σύνολο της καριέρας, ξεκινώντας από το «Debut» και το «Post», μέχρι τα πιο πρόσφατα «Volta» και «Vulnicura». Όπως προϊδεάζει ο τίτλος του βιβλίου, «34 Scores for Piano, Organ, Harpsichord and Celeste», περιλαμβάνει παρτιτούρες για 34 τραγούδια και ήταν αποτέλεσμα συνεργασίας της Bjork με τον πιανίστα Jonas Sen, τον χαράκτη Werner Wolff και τον σχεδιαστικό οίκο Μ/Μ Paris.