Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια αδυναμία μπορεί να έχει η Beyoncé;

beyonce-super-bowl-50
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η «Queen Bae» μπορεί να τα καταφέρνει περίφημα ως τραγουδίστρια, αλλά σε ένα σημείο υστερεί σε σχέση με την αδερφή της, Solange.

Ο πατέρας και πρώην μάνατζερ της Beyoncé, Matthew Knowles, αποκάλυψε σε ομιλία του στο Howard University πως η κόρη του έχει μια συγκεκριμένη αδυναμία. Ο Knowles, ο οποίος υπήρξε μάνατζερ της κόρης του και των Destiny’s Child, μίλησε στο αμερικάνικο πανεπιστήμιο για το μάνατζμεντ καλλιτεχνών.

Όπως εξήγησε στους φοιτητές, είναι σημαντικό για έναν μάνατζερ να μπορεί να εντοπίσει τις αδυναμίες των πελατών του, ώστε να μπορεί να τις διαχειριστεί καλύτερα. «Όλοι πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι και καλά κάνουν. Εμείς ως στελέχη δισκογραφικών πρέπει να γνωρίζουμε τους περιορισμούς των καλλιτεχνών. Μπορώ να σας πω τους περιορισμούς όλων των καλλιτεχνών μου» δήλωσε ο Knowles.

AP Photo / Mark J. Terrill

Ο Mathew Knowles υπήρξε μάνατζερ της Beyoncé μέχρι το 2011.

Το News.co.au αναφέρει πως ο Knowles αποκάλυψε πως η μεγάλη αδυναμία της Beyoncé είναι να μιλάει δημόσια – κάτι το οποίο όμως καταφέρνει περίφημα η αδερφή της, Solange. «Βλέπετε, ποτέ δεν θα είχα την Beyoncé να μιλάει δημόσια. Δεν είναι καλή σε αυτό. Η Solange μόλις ήταν στο Yale και είναι εκπληκτική σε αυτό» εξήγησε ο Knowles, για να τονίσει στη συνέχει πως γνωρίζει «όλες τις αδυναμίες των καλλιτεχνών μου, όλοι έχουν αδυναμίες».

Ο Knolwes υπήρξε μάνατζερ της Beyoncé από τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα μέχρι το 2011, όταν και η μητέρα της, Tina, τον χώρισε. Ο Knowles εργάστηκε ως μάνατζερ των υπολοίπων μελών των Destiny’s Child –Michelle Williams και Kelly Rowland– καθώς και της αδερφή της Beyoncé, Solange.