Lady Gaga και Starbucks ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

lady-gaga
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Έσοδα από τέσσερα νέα ροφήματα εμπνευσμένα από την Lady Gaga θα στηρίξουν το ίδρυμα Born This Way.

Η Lady Gaga απέκτησε τν δική της σειρά ροφημάτων στα Starbucks, με τα έσοδα να στηρίζουν την φιλανθρωπική της οργάνωση, Born This Way. Τέσσερα νέα καφεϊνούχα ροφήματα της σειράς «Cups of Kindness» έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ και τον Καναδά, με 25 σεντς από κάθε ρόφημα να πηγαίνουν στο ίδρυμα της Gaga.

«Είμαστε πιο υγιείς και ευτυχισμένοι όταν ζούμε με συμπόνοια και οι κοινωνίες μας είναι πιο δυνατές όταν αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο με γενναιοδωρία και σεβασμό» δήλωσε η Lady Gaga. «Το ίδρυμα Born This Way και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα Starbucks για να βοηθήσουμε στο να εμπνεύσουμε θετικότητα και αγάπη μέσα από τη συλλογή Cups of Kindness. Λατρεύω όλη τη συλλογή και αμέσως ερωτεύτηκα το Matcha Lemonade» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Reuters / Danny Moloshok

Το νέο αγαπημένο ρόφημα της Gaga, το Matcha Lemonade, είναι ένας συνδυασμός πράσινου τσαγιού Teavana matcha με δροσιστική λεμονάδα, χτυπημένο στον πάγο. Το New Violet Drink έχει βάση τα βατόμουρα, τον ιβίσκο και το γάλα καρύδας, ενώ το Ombré Pink Drink συνδυάζει δροσερό λάιμ, με γάλα καρύδας και τσάι Teavana Shaken Iced Passion. To τέταρτο ρόφημα της σειράς, το Pink Drink, συνδυάζει φράουλα, φρούτα του πάθους και ακάι με γάλα καρύδας.