H JK Rowling στο πλευρό του Stephen King μετά το μπλοκάρισμα από τον Trump

donald-trump Mary Altaffer
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Οι δυο συγγραφείς δεν έχουν κρύψει τις «συμπάθειά» τους για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Stephen King πρόσφατα ισχυρίστηκε πως ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump τον έχει μπλοκάρει στο Twitter. Ο συγγραφέας σχολίασε σαρκαστικά πως πιθανότατα «θα πρέπει να αυτοκτονήσει». Λίγο αργότερα όμως ο King συμπλήρωσε πως το μπλοκάρισμα ενδέχεται να είναι κάποιου είδους σφάλματος ή «φάρσας» του Twitter.

Βλέποντας τον συνάδελφό της να μην μπορεί να διαβάσει τις αναρτήσεις του Αμερικανού προέδρου, η JK Rowling προσφέρθηκε να του στέλνει τα tweet του Donald Trump, μέσω προσωπικών μηνυμάτων...

Τόσο ο King, όσο και η Rowling έχουν ασκήσει σφοδρή κριτική στον Trump, μετά την εκλογική του νίκη το 2016. Τον περασμένο Απρίλιο ο King συνέκρινε, με μη-κολακευτικό τρόπο, τον Αμερικανό πρόεδρο με τον ετοιμόλογο και αναπάντεχα πετυχημένο Greg Stillson της «Νεκρής ζώνης» και τον ψυχοπαθή απατεώνα Jim Rennie της σειράς «Under The Dome». Η δημιουργός του «Χάρι Πότερ», από την πλευρά της, σχολίασε τον περασμένο Φεβρουάριο πως ο Αμερικανός πρόεδρος είναι πιο τρομακτικός από το «Ψυχώ», ενώ νωρίτερα τον είχε αποκαλέσει «τεράστιο πορτοκαλί αυγό του Twitter».