Γέννησε τα δίδυμα η Beyoncé

Jay-z-beyonce
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Στο τέλος του Ιουνίου θα κυκλοφορήσει μέσω Tidal το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του Jay Z με τίτλο «4:44».

Ο Jay Z πρόσφατα ακύρωσε την εμφάνισή του στην βράβευσή του στο Songwriters Hall of Fame, με πολλούς να εικάζουν ότι η σύζυγος του Beyoncé σύντομα θα γεννούσε τα δίδυμα. Όπως φαίνεται οι εικασίες είχαν βάση, όπως αποκάλυψε την Κυριακή μέσω Twitter ο πατέρας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Για την ώρα το ζευγάρι δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση, οπότε δεν έχει γίνει γνωστό το φύλο των διδύμων, ούτε το πότε έγινε η γέννα. Αρκετά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η γέννα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12 Ιουνίου στο Λος Άντζελες, ενώ για το φύλο των παιδιών, εικάζεται πως η Beyoncé γέννησε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Παράλληλα με την γέννα κυκλοφόρησαν πληροφορίες για την επόμενη δισκογραφική δουλειά του περήφανου πατέρα, Jay Z. Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκαν διαφημίσεις με την ένδειξη «4:44» από την υπηρεσία streaming Tidal. Αργότερα, κατά τη διάρκεια των τελικών του ΝΒΑ και πριν ολοκληρωθεί η «αποκρυπτογράφηση» των διαφημίσεων, το όνομα του Jay Z συμπεριλήφθηκε σε ένα τρέιλερ, καθώς και η ημερομηνία 30 Ιουνίου 2017.

Variety / Jem Aswad

Στο ασπρόμαυρο τρέιλερ, του οποίου η αισθητική παραπέμπει στη δεκαετία του 1950, εμφανίζονται οι βραβευμένοι με Όσκαρ Mahershala Ali και Lupita Nygon’go καθώς και ο Danny Glover, ενώ παράλληλα παίζει ένα χαλαρό τραγούδι. Σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας Tidal, ο Jay Z θα κυκλοφορήσει τον νέο του δίσκο στο τέλος του μήνα. Για να μπορέσει να τον αποκτήσει κανείς θα πρέπει να γίνει συνδρομητής στο Tidal ή την εταιρεία τηλεφωνίας Sprint (η οποία τον Ιανουάριο εξαγόρασε το 33% της υπηρεσίας streaming).

Δεν έχει γνωστό εάν ο νέος δίσκος του Jay Z θα γίνει διαθέσιμος μέσω άλλων υπηρεσιών, αλλά η κίνηση θυμίζει την κυκλοφορία του «Magna Carta Holy Grain» του 2013. Τότε, μετά από σχετική συμφωνία της Roc Nation του Jay Z και της Samsung, περίπου ένα εκατομμύρια χρήστες συσκευών Galaxy απέκτησαν τον δίσκο τρεις μέρες πριν την ευρεία κυκλοφορία του.