Επόμενη στάση του Bruce Springsteen, το Μπρόντγουεϊ

bruce-springsteen
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Σύμφωνα με φήμες, ο «Boss» βλέπει θετικά μια μεταφορά της αυτοβιογραφίας του σε μιούζικαλ.

Ο Bruce Springsteen αναμένεται να δώσει μια σειρά συναυλιών στο Walter Kerr Theater του Μπρόντγουεϊ για οχτώ εβδομάδες, οι οποίες πιθανότατα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο. Σε άρθρο της η New York Post αναφέρει ότι ο Springsteen θα δίνει πέντε συναυλίες την εβδομάδα, αλλά για την ώρα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες.

Το θέατρο, χωρητικότητας 975 ατόμων, παραμένει κλειστό από τον Μάιο, όταν ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις για τη μιούζικαλ εκδοχή της «Amélie». Ο ιδιοκτήτης του θεάτρου, σημειώνει το άρθρο, φέρεται να έχει προσφέρει δωρεάν τον χώρο στον Springsteen. «Θέλει να παίξει σε μικρότερο χώρο. Θέλει να δοκιμάσει κάτι πιο οικείο και του αρέσει η ιδέα να βρίσκεται στο Μπρόντγουεϊ» δήλωσε στην εφημερίδα πηγή από το θέατρο. «Θα κρατήσει τα φώτα ανοιχτά στο κτήριο και θα πουλήσουν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ» συμπλήρωσε η πηγή, καθώς τα εισιτήρια των παραστάσεων αναμένονται να εξαντληθούν άμεσα.

Παράλληλα, η αυτοβιογραφία του Springsteen με τίτλο «Born To Run» ενδέχεται να γίνει μιούζικαλ. Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τελευταία, μια ομάδα παραγωγών έχει προσεγγίσει τον Boss, κάνοντάς του μια πρόταση, με τον ίδιο να φαίνεται θετικός στην προοπτική.