Ο πλουσιοπάροχος βίος των σκυλιών της οικογένειας Beckham

david-victoria-beckham
ΤΡΙΤΗ, 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και αυστηρή δίαιτα για τους τετράποδους, πιστούς φίλους της οικογένειας.

Ο David και η Victoria Beckham πληρώνουν περίπου 35 ευρώ την ώρα για εκπαιδευτή σκύλων. Το ζευγάρι φημολογείται πως δαπανά μεγάλα ποσά για την Olive, το κόκερ σπάνιελ τους και έχουν απευθυνθεί στον γνωστό εκπαιδευτή των διασημοτήτων Barry Karacostas για την εκπαίδευση.

💩

A post shared by Olive Beckham (@olivebeckham23) on

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun Online, το σκυλί των Beckham τρέχει 29 χιλιόμετρα σε πάρκο και στα ενδιάμεσα διαλλείματα κάνει διάφορες άλλες ασκήσεις, όπως να ανεβαίνει σκάλες. Ο εκπαιδευτής έχει εφαρμόσει και μια αυστηρή δίαιτα με στόχο την μακροζωία, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά λαχανικά, ωμό κρέας και κόκκαλα.

Μια πηγή ανέφερε πως «ο David και η Victoria παίρνουν πολύ σοβαρά την υγεία και αυτό ισχύει και για τα κατοικίδιά τους. Ο Barry φροντίζει να είναι γερά και δυνατά ώστε να ζήσουν πολύ».

Εκτός από την Olive, οι Beckham έχουν δυο μπουλντόγκ, την Coco και την Scarlet, καθώς και ένα σαρ-πέι, τον Barnaby. Δεν είναι γνωστό εάν και τα υπόλοιπα κατοικίδιά τους έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της Olive.

Εκτός από το να εμφανίζεται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των μελών της οικογένειας Beckham, η Olive έχει τη δική της σελίδα στο Instagram με 77.000 ακολούθους. Μέχρι στιγμής, η Olive έχει μόλις έξι φωτογραφίες στο προφίλ της, αλλά ενδέχεται να ανέβουν περισσότερες τώρα που έχει ξεκινήσει για τα καλά η εκπαίδευση.