Η αφιέρωση της Paris Jackson στον πατέρα της είναι ανεξίτηλη

paris-Jackson Lucas Jackson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η 19χρονη κόρη του Michael Jackson έκανε ένα τατουάζ στο αριστερό πόδι της, για να τιμήσει τη μνήμη του πατέρα της.

Η Paris Jackson «χτύπησε» την λέξη «Applehead», όπως χαϊδευτικά την αποκαλούε ο βασιλιάς της pop. Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Jackson αποκάλυψε το φρέσκο τατουάζ, ενώ εξήγησε πως «με κάθε βήμα που κάνω, μου σηκώνεις το πόδι και με καθοδηγείς μπροστά. Σ’ αγαπώ».

with every step i take, you lift my foot and guide me forward. love you 🍏

A post shared by Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) on

Ο θάνατος του πατέρα της το 2009 μετά από υπερβολική δόση αναισθητικών φαρμάκων είχε αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, με την κόρη του να ισχυρίζεται σε πρόσφατη συνέντευξη πως δολοφονήθηκε. «Είναι προφανές. Όλα αυτό δείχνουν. Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας και αηδίες, αλλά όλοι οι πραγματικοί οπαδοί και όλοι στην οικογένεια το ξέρουν, ήταν στημένο» είχε δηλώσει η Jackson. Ο γιατρός του Jackson, Conrad Murray, έχει καταδικαστεί για τον θάνατο του καλλιτέχνη.

YouTube

Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια τηλεταινία για την ζωή του Michael Jackson, με τον επαγγελματία μιμητή του «βασιλιά της pop», Navi, στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Συνεχίζοντας, η κόρη του βασιλιά της pop ορκίστηκε πως θα πάρει εκδίκηση και θα απονέμει δικαιοσύνη για τον πατέρα της, αλλά δεν αποκάλυψε τα σχέδιά της. «Προφανώς, οπωσδήποτε θα πάρω εκδίκηση, αλλά είναι σαν ένα παιχνίδι σκάκι που προσπαθώ να παίξω σωστά. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για αυτό τώρα». Παράλληλα με τα σχέδιά της για εκδίκηση, η Jackson έχει κάνει βήματα στον χώρο του κινηματογράφου.