Ακούστε το νέο τραγούδι της Lana Del Rey

lana-del-rey Mario Anzuoni
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο τέταρτος δίσκος της με τίτλο «Lust For Life» θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέο της άλμπουμ, η Lana Del Rey έδωσε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα του τραγουδιού «Cherry». Το «Lust For Life» θα είναι ο τέταρτος δίσκος για την Del Rey και θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Ακούστε εδώ το νέο τραγούδι

Εκτός του «Cherry», το οποίο η Del Rey έχει ερμηνεύσει σε πρόσφατες συναυλίες της, έχει παρουσιάσει το «Love», το «Change», το ομώνυμο κομμάτι με συμμετοχή του Weeknd, καθώς και το «Coachella-Woodstock In My Mind» από το νέο άλμπουμ. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια σε συνέντευξη στο BBC Radio 1, ο νέος δίσκος θα περιλαμβάνει 18 τραγούδια, συνδυάζοντας τις acoustic κιθάρες και τα πιο σκοτεινά beats και ήχους του «Born To Die».

Μιλώντας στη Stevie Nicks για το V Magazine, η Del Rey μίλησε για τη δημιουργική διαδικασία στο σύγχρονο πολιτικό κλίμα. «Ανεξάρτητα του πού βρίσκεται ο καθένας προσωπικά, το σημερινό τοπίο σε ταράσσει για να είσαι παρών, εάν δεν είσαι τρελός. Εάν είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, ξαφνικά γνωρίζεις και βλέπεις τα πάντα». Η νεαρή τραγουδίστρια συμπλήρωσε πως νιώθει τυχερή που έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί τις σκέψεις της μέσω της μουσικής στην συγκεκριμένη εποχή.