Η Ariana Grande θυμάται το νεότερο θύμα της επίθεσης στο Μάντσεστερ

ariana-grande-smoke John Shearer
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η μικρή Saffie Rose Roussos θα γιόρταζε τα ένατα γενέθλια της στις 4 Ιουλίου.

Με μια ανάρτηση της στο Instagram, η Ariana Grande τίμησε τη μνήμη της Saffie Roussos, του νεότερου σε ηλικία θύματος της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στο Μάντσεστερ. Η Grande έγραψε «Saffie, σε σκεφτόμαστε», μαζί με το emoji μιας τούρτας, το βράδυ μετά τη συναυλία της στο Μπουένος Άιρες στις 5 Ιουλίου. Η Saffie, η οποία θα γινόταν εννέα χρονών στις 4 Ιουλίου, ήταν ένα από τα 21 θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης του Μαΐου.

What's newwwww, Buenos Aires Argentina, I love you ☁️ Saffie, we're 💭 of you baby 🎂

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Ανήμερα των γενεθλίων της ελληνικής καταγωγής Saffie, εκατοντάδες φίλοι συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της για να τιμήσουν τη μνήμη της. Μια οικογενειακή φίλη αποκάλυψε πως απελευθέρωσαν μπαλόνια και πως η εκδήλωσε ήταν «το πάρτι που της άξιζε». Ο πατέρας της Saffie, Andrew, σχολίασε στο BBC πως η κόρη του είχε μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, αγαπούσε τον χορό, τη μουσική και τη γυμναστική.

Οι δημοτικές αρχές του Μάντσεστερ αποφάσισαν να ανακηρύξουν την Grande επίτιμη δημότη μετά τη φιλανθρωπική συναυλία που διοργάνωσε. Εκεί εμφανίστηκαν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής και συγκέντρωσαν πάνω από τρία εκατομμύρια λίρες για να στηρίξουν τα θύματα και τις οικογένειές τους