Οι Foo Fighters ερμηνεύουν για πρώτη φορά το «Arrows» στο Ηρώδειο

dave-grohl-foo-fighters-athens Petros Giannakouris
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ερμήνευσαν για πρώτη φορά το «Arrows», ενώ η κόρη του Dave Grohl έπαιξε ντραμς για διασκευή των Queen.

Η ζωντανή εμφάνιση των Foo Fighters στο Ηρώδειο θα μείνει στη συναυλιακή ιστορία για πάρα πολλά χρόνια. Εκτός από τις μεγάλες τους επιτυχίες, ο Dave Grohl και η παρέα του έπαιξαν για πρώτη φορά σε συναυλία το «Arrows», ένα από τα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου τους.

Ακολουθώντας τη γνωστή φόρμουλα των Foo Fighters, το τραγούδι ξεκινά ήρεμα και χτίζεται σταδιακά μέχρι να μπει ένα επικό ρεφρέν.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο του νέου τραγουδιού εδώ

Εκτός από το «Arrows», όμως, οι Foo Fighters έπαιξαν και άλλα τέσσερα καινούρια τραγούδια από το «Concrete & Gold», το «The Sky Is A Neighborhood», το «La Dee Da», το «Sunday Rain» και το «Dirty Water». Η κόρη του Grohl, Harper Grohl, εμφανίστηκε επί σκηνής για να παίξει ντραμς σε μια διασκευή του «We Will Rock You» των Queen.

AP / Petros Giannakouris

Η συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο έγινε στο πλαίσιο της εκπομπής «Landmarks Live In Concert», το οποίο παρουσιάζει ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers. Σε προηγούμενα επεισόδια της εκπομπής, η Alicia Keys έπαιξε στο Apollo Theater της Νέας Υόρκης, ενώ σε επόμενο ο Andrea Bocelli θα εμφανιστεί στο Palazzo Vecchio της Φλωρεντίας.