Η Madonna μπλόκαρε τον πλειστηριασμό προσωπικών της αντικειμένων

madonna
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ανάμεσα σε αυτά ήταν το γράμμα χωρισμού από τον Tupac, μια βούρτσα με τρίχες και ένα ζευγάρι φορεμένα εσώρουχα.

Το ανώτατο δικαστήριο του Μανχάταν διέταξε την παύση ενός διαδικτυακού πλειστηριασμού προσωπικών αντικειμένων της Madonna, έπειτα από καταγγελία της βασίλισσας της pop. Ανάμεσα στα αντικείμενα ήταν το γράμμα χωρισμού που της είχε στείλει ο Tupac, μια βούρτσα με τρίχες της Madonna, καθώς και ένα ζευγάρι εσώρουχα που είχε φορέσει η τραγουδίστρια.

Όπως αναφέρει η Madonna στο εξώδικο, το στάτους της ως δημόσιο πρόσωπο και η πετυχημένη καριέρα της δεν αποτελούν άλλοθι για την παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με τον πλειστηριασμό τόσο προσωπικών της αντικειμένων. Στη συνέχεια εξηγεί πως είναι δυνατόν να εξαχθεί το DNA της από τα μαλλιά της, ενώ σημειώνει πως είναι «εξωφρενικό και εξαιρετικά προσβλητικό» να βγει στο σφυρί το γενετικό της υλικό.

Η Madonna και ο Tupac είχαν σχέση στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Σύμφωνα με την καταγγελία της Madonna, η πρώην φίλη της Darlene Lutz φέρεται να προμήθευσε τον οίκο δημοπρασιών με τα συγκεκριμένα αντικείμενα. Ο εκπρόσωπος της Lutz σχολίασε στο Associated Press πως τα νομικά επιχειρήματα της Madonna για προσωρινή παύση της δημοπρασίας δεν ευσταθούν και εκτίμησε πως τα «αναμνηστικά» σύντομα θα ξαναβγούν σε πλειστηριασμό.