Ξανά στο στούντιο οι Rolling Stones

the-rolling-stones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ετοιμάζουν τον πρώτο τους δίσκο με καινούρια τραγούδια από το 2005.

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Keith Richards, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του καναλιού στο YouTube πως σύντομα θα ηχογραφήσουν έναν νέο δίσκο με καινούρια τραγούδια, το πρώτο «κανονικό» άλμπουμ μετά το «A Bigger Bang» που κυκλοφόρησαν το 2005. Το περασμένο έτος, οι γερόλυκοι της ροκ επέστρεψαν στη δισκογραφία με μια συλλογή διασκευών, το «Blue & Lonesome».

To «Blue & Lonesome», στο οποίο συμμετέχει ο Eric Clapton, αποτελείται από 12 διασκευές κλασικών blues τραγουδιών.

Όταν ρωτήθηκε για την προοπτική ενός νέου δίσκου, ο Richards απάντησε πως «πολύ σύντομα» θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις. Όπως εξήγησε ο κιθαρίστας, η ανταπόκριση κοινού και κριτικών στο «Blue & Lonesome» ξάφνιασε λίγο τους Stones και τους ενέπνευσε να επιστρέψουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν νέο υλικό.

@skeptagram and @mickjagger in the studio. Photo by @shaneaveli

A post shared by SKEPTA FAN PAGE (@skeptagram) on

Μπορεί να είναι ακόμα αρκετά νωρίς για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο άλμπουμ των Stones, αλλά στο ενδιάμεσο φαίνεται πως ο Mick Jagger θα συνεργαστεί με τον Skepta. Παραμένει άγνωστο εάν η συνεργασία θα είναι για τον καινούριο δίσκο του Skepta, των Stones ή κάποιο άλλο project. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο και DVD τον Σεπτέμβριο, το οποίο συγκεντρώνει τις εμφανίσεις των Rolling Stones στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση τη δεκαετία του 1960.