Πάνω από 90 διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά από συναυλία του Chance the Rapper

chance-the-rapper-live Matt Sayles
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Οι τοπικές αρχές ανέφεραν πως οι περισσότερες περιπτώσεις είχαν να κάνουν με υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η συναυλία του Chance the Rapper για τον ραδιοφωνικό σταθμό Hot 93,7 στο Κονέκτικατ ήταν επεισοδιακή, καθώς πάνω από 90 άτομα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, με τις τοπικές αρχές να σημειώνουν πως οι περισσότερες περιπτώσεις ήταν λόγω υπερβολικής μέθης. Στην ίδια συναυλία, όπου παρευρέθηκαν περίπου 21.000, εμφανίστηκαν επίσης οι Kyle, PnB Rock και ANoyd.

Ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Χάρτφορντ, Brian Foley, ανακοίνωσαν πως κατά τη συναυλία, όπου παρευρέθηκαν κυρίως έφηβοι και νεαροί ενήλικες, καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων της αστυνομίας, βρέθηκαν 50 άτομα κάτω από την ηλικία των 21 ετών να έχουν καταναλώσει αλκοόλ, με αρκετούς να πρέπει να εμφανιστούν στο δικαστήριο.

Σύμφωνα με την The Hartford Courant, δεν υπήρχε αρκετός χώρος στο τοπικό νοσοκομείο, οπότε ορισμένοι έπρεπε να αναζητήσουν ιατρική φροντίδα σε νοσοκομεία εκτός πόλης. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ένας 19χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ οχτώ φορές πάνω από το όριο οδήγησης και διακομίστηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για παρακολούθηση.