Ο πατέρας του Drake κυκλοφόρησε το πρώτο του βιντεοκλίπ

dennis-graham-video
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το single «Kinda Crazy» είχε κυκλοφορήσει στο τέλος του 2016, αλλά πέρασε σχεδόν απαρατήρητο.

Λένε ότι το μήλο κάτι από τη μηλιά θα πέσει και στην περίπτωση του Dennis Graham, πατέρα του Drake, θα μπορούσε να ισχύει από την ανάποδη, αφού μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του βιντεοκλίπ, για το «Kinda Crazy». Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει στο τέλος του περασμένου έτους, με τον Graham να αναλαμβάνει την προώθησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη ενασχόληση του Graham με τη μουσική, αφού στο παρελθόν έπαιζε ντραμς στο συγκρότημα του Jerry Lee Lewis, ενώ είχε εμφανιστεί στο ακυκλοφόρητο τραγούδι του Drake με τίτλο «Heat Of The Moment».

Instagram

Αυτή την φορά ο Graham είχε τη στήριξη του γιού του, Drake.

Αφού το πρώτο του single απέτυχε να κάνει τον πάταγο που είχε κατά νου, ο πατέρας του Drake κατήγγειλε τους «υποτιθέμενους φίλους» του μέσω του Instagram. Σε ανάρτησή του, την οποία αργότερα κατέβασε, ο Graham ανακοίνωσε πως θα διέγραφε όσους δεν αγόρασαν το single του, τονίζοντας πως θα μπλόκαρε και όσους αστειεύτηκαν μαζί του.

Όπως φαίνεται, η αρχική αποτυχία δεν πτόησε τον Graham, ο οποίος αποφάσισε οχτώ μήνες αργότερα να επιστρέψει με ένα βιντεοκλίπ για το τραγούδι του. Αυτή την φορά πάντως ο Graham μπορεί να ελπίζει σε μια πιο θερμή ανταπόκριση από το μουσικόφιλο κοινό, αφού το τραγούδι χρησιμοποιήθηκε σε διαφήμιση της Virginia Black Whiskey, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος του.