O Justin Bieber «απαντά» στις φήμες για την πίστη του

Justin-bieber Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Θέλω να είμαι βιώσιμος, θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω και το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή μου να είναι βιώσιμα» δήλωσε ο Καναδός pop star.

Μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο Instagram, ο Justin Bieber απάντησε στην φημολογία που αναπτύχθηκε μετά την ακύρωση του υπόλοιπου της περιοδείας του. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση η περιοδεία διακόπηκε λόγω «απρόβλεπτων περιστάσεων», με το ΤΜΖ αργότερα να μεταφέρει φήμες πως ο Καναδός τραγουδιστής θέλει να «αφοσιώσει ξανά την ζωή του στο Χριστό».

Αν και δεν απάντησε ευθέως στα δημοσιεύματα αναφορικά με την πίστη του, ο Bieber έγραψε πως «το να μαθαίνω και να μεγαλώνω δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά το να ξέρω ότι δεν είμαι μόνος με έχει βοηθήσει να προχωρώ» προσθέτοντας πως «έχω αφήσει τις ανασφάλειες μου να με κυριεύσουν, έχω αφήσει χαλασμένες σχέσεις να υπαγορεύουν πως συμπεριφερόμουν τον κόσμο και πως τον αντιμετώπιζα, άφησα την πικρία, την ζήλια και τον φόβο να ελέγχουν την ζωή μου».

«Αυτό που δεν θα κάνω είναι να ντρέπομαι για τα λάθη μου. Θέλω να είμαι ένα άνθρωπος που μαθαίνει από αυτά και μεγαλώνει από αυτά» συνέχισε ο Bieber, για να συμπληρώσει πως «θέλω να είμαι βιώσιμος, θέλω η καριέρα μου να είναι βιώσιμη, αλλά θέλω και το μυαλό, η καρδιά και η ψυχή μου να είναι βιώσιμα». Καταλήγοντας ο Bieber γράφει πως ο λόγος που ανοίχτηκε ήταν για να δώσει την δυνατότητα στους θαυμαστές του να μάθουν τι έχει στην καρδιά του, χωρίς όμως να έχει την απαίτηση να τον καταλάβει κανείς.

Οι φήμες για μεγαλύτερη ενασχόληση με τον Χριστιανισμό δεν είναι τυχαίες, αφού στο παρελθόν ο Bieber έχει δηλώσει πως θέλει να «ζει όπως ο Χριστός», ενώ σε προηγούμενες περιοδείες είχε φιλοξενήσει μελέτες της Βίβλου.